After Max |
Post Reply |
Author | |
patrikbalint
Cita FAQ Joined: 31 Sijecanj 2013 Location: Bilje Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Sijecanj 2013 at 20:02 |
pozdrav ljudi :) !.znaci kupio sam prije nekih 5 dana proteine after max od optimuma,i sada pise iza sastocji u dnevnoj dozi (3 mjerice=95grama).jel ja moram staviti 3 mjerice ili mogu samo jednuu ?a i zanima me kolko cu imati u toj jednoj mjerici grama proteina i tih sastojaka sto ima ... imam 64kg 175visok 15god..HVALA UNAPRIJED ! :D
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisi kupija proteine nego mass gainer, jedna mjerica je malo triba uzet koliko piše, u jednoj mjerici ima oko 10 grama. A šta sam neznas izracunat?pa sve ti piše na kutiji i malo jednostavne matematike i to je to
|
|
patrikbalint
Cita FAQ Joined: 31 Sijecanj 2013 Location: Bilje Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
aaha u redu onda hvalaa vam :)
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na nema na cemu, nego savjet prvo se informiraj o proizvodu pa kupi, a ne obratno
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |