ZELENI CAJ,musli |
Post Reply |
Author | |
Sale_456
Cita FAQ Joined: 02 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Veljaca 2013 at 19:29 |
Cuo sam zeleni caj ako piješ da brže smršaviš. Istina ili ne?
i koji zeleni caj preporucate? I jos nnesto, sto je bolje?? Zobene pahuljice ili musli, to za dorucak ;) |
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
zeleni caj ti može pomoci u mršavljenju ALI samo uz pravilnu prehranu i redovito gibanje. sam od sebe, ako jedeš junk food, cijeli dan napraviš 5 poštenih koraka, - nece.
za dorucak zobene, ciste, jer u muslima ima štošta šecera koji ti ne trebaju. |
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
zeleni caj ti je vrlo dobar prije treninga jer te "digne" i pomaže pri detoxu :)
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam tek neki dan prvi puta probao zeleni caj, nije mi bas nest al s limunom i medom se popije, sad ga svaki dan planiram piti
|
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ivice i ja ga pijem vec danima.Razlog?Pa ajmo reci da kavu ne mogu popiti sa medom,a on je prirodni šecer.Super mi je okus sa medom i limunom.
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
da da još ja imam srece pa je susjed medar, pa dobivamo besplatno med
|
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, najbolje je domace
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
zeleni caj pomaze u mrsavljenju ali pravi zeleni caj,onaj sto se kupuje u vrecicam u trgovinama vecinom nije zeleni caj,nego crni pomijesan sa malim postotkom zelenog caja,kad uzimas zeleni caj,uzmi prave listice zelenog caja
|
|
fittyp
Post Options
Thanks(0)
|
Gdje ga ima za kupiti i tko je proizvodjac?
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja kupim u Intersparu...200g je oko 12kn, bude u vrecicama zapakiran..a imaš i u Kuci zelenog caja..i u CC1 ako si iz ZG, Svijet caja
Edited by Slavonka23 - 04 Ožujak 2013 at 13:59 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Ivica23
Post Options
Thanks(0)
|
eh kad bi interspar postojao u vinkovcima nema u konzumu, plodinama, kauflandu, lidlu il billi?
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da ima i u Kauflandu...ali je skuplji. Znam da ima kamilica,šipak, metvica,menta...vjerojatno onda ima i zeleni caj
Edited by Slavonka23 - 04 Ožujak 2013 at 16:09 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Ivica23
Post Options
Thanks(0)
|
fala budem chekirao
|
|
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
moj ti je savjet radje bijeli caj :)
|
|
mjuki007
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
zeleni caj je super jer potice termogenezu
s obzirom na neiskustvo s bijelim cajem, molim te, objasni zašto radje bijeli nego zeleni? zbog više antioksidanata? |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |