Multipower Multicarbo gel Apple |
Post Reply |
Author | |
Socna Vocka
Cita FAQ Joined: 05 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Veljaca 2013 at 01:35 |
Evo ceprkala ja malo tu po forumu ali nisam nasla ono sta meni treba . Puno ovdi ima svega ,a najvise Wheya :) .Pa da predem na pitanje ...treninzi su mi poprilicno veliki osim bicikle u velikim kilometrazama i u kontinuitetu tu je upalo još trcanje i penjanje i gym .danas sam dobila Multipower Multicarbo gel Apple pa me sad zanima sve o tome .ima li ovdi ko da je to probao ili neki slicni proizvod ? iskustva? recenzija ? sve sta znas me zanima :) . ma bice ovdi vise nema niko kakve sam ja srice :D .
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Multicarbo Energy Gel je gel bogat ugljikohidratima s guarana ekstraktom, natrijem i kalijem za trenutnu opskrbu aktivnih mišica energijom.
Znam da ga koriste puno biciklisti, trkaci i ekipa koja ima intenzivne treninge koji traju duže od sat i pol. Gel daje energiju i razbudi te malo s guaranom. Ukratko, iznimno dobra stvar za dugotrajne aktivnosti.
Edited by Zoki - 16 Veljaca 2013 at 11:46 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
moze par tih zamijenit obrok?
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi kupio povecu kolicinu kad bi znao da li ovo moze zamijenit obrok,ne cijeli dan,ali barem jedan obrok u danu
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |