treninzi za cure |
Post Reply |
Author | |
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Veljaca 2013 at 20:23 |
curkee, dajte malo napišite kak vam izgledaju treninzi, u potrazi sam za necim novim. i može li koja bodyweight varijacija?? posebice za noge.
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
s ovog linka https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/10-najboljih-vjezbi-za-noge.aspx radim 1. i 6. vježbu.
s tim da prvu radim bez opterecenja. za sada. od ostalih : side plank, squat&press sa 2x5kg, triceps dips, t push ups. a ti? |
|
I najduži put pocinje prvim korakom
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja kombiniram bodyrock,fitnessangels,pa malo njuškam po youtube,itd.
sve radim s bucicama od 5kg,i sandbag 10kg,iako osjecam da mi je to sad vec prelagano,pa cu podici opterecenje za 5kg,dakle ukupno 15kg. |
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
incae, sto se tice bodyweight vjezbi preporucio bi ti DVD od Steve Cotter (Encyclopedia of Bodyweight..do sad nisam naisao na bolji prikaz i objasnjenje vjezbi...posto neznam dal ces si pokusat skinuti to sa neta evo ja cu ti napisati popis vjezbi za noge koje on prezentira
1. Box Squats 2. Rocking Box Squats 3. Hindu Squats 4. Jumping Hindu Squats 5. Seesaw Squats 6. Shifting Squats 7. Plea Squats 8. Horse Stance 9. Bob & Weave 10. Burning 4 11. Jump Quarter Squat 12. Jump Squats 13. Deck Squat 14. Stationary Lunge 1 15. Stationary Lunge 2 16. Step Forward Lunge 17. Step Back Lunge 18. Forward/Back Lunge 19. Jumping Lunge 1 20. Jumping Lunge 2 21. Jumping Lunge 3 22. Lateral Lunges 1 23. Lateral Lunges 2 24. Lateral Lunges 3 25. One Legged Box Squat 26. Airborne Lunge 27. Down/Up Rocking Squat 28. Up/Down Rocking Squat 29. Hanging One Leg Box Squat 30. Crane Dips 31. Handless Crane Dip 32. Jump Switch Crane Dip 33.. Jump Kick Crane Dip 34. Box Jump 35. Box Drop 36. Rear Box Drop 37. Jump/Drop Box 38. Drop/Jump Box 39. One Leg Box Jump 40. One Leg Box Drop 41. Alternating Lateral Box Jumps 42. One Leg Hanging Calf Raise 43. Advanced One Leg Box Jumps 44. Step Ups 45. Lateral Step Ups 46. Duck Walks 47. Rotating Duck Walks 48. Duck Hops 49. Rotating Duck Hops 50. Dragon Stance 51. Dragon Twists 52. Dragon Walking 53. Dragon Jumping 54. Forward Walking Lunge 55. Backward Walking Lunge 56.. Continuous Forward Walking Lunge 57. Continuous Rear Walking Lunge 58. Low Forward Walking Lunge 59. Low Rear Walking Lunge 60. Jumping Lunges 61. Low Lateral Shuffle 62. Lateral Changing Shuffle |
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
@gabrijel17 - hvala, proucila budem. :)
@tortica: ja kako kad.. još tražim nekaj kaj mi najbolje paše. ponekad radim s opterecenjem (al malim, od cca7-8kg) cucnjeve, iskorake, box squats, deadlift u serijama po 10, 4 runde. a nekad više serija, više rundi, ali bodyweight. @baba: tak slicno i ja, kombiniram bodyrock, zuzku i još jednu žensku i kombiniram. bitno mi je da mi nije monotono.. |
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |