New Posts New Posts RSS Feed - Kako se rjesiti trudnickog trbuha?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Kako se rjesiti trudnickog trbuha?

Post Reply Post Reply
Author
sophiee View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sophiee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Kako se rjesiti trudnickog trbuha?
    Posted: 12 Veljaca 2013 at 23:18
Pozdrav svima,
ja sam mama dviju curka. Starija 3 godine, mladja 14 mjeseci. Nikad nisam imala problema sa kilazom (nemam je ni sada, na svojih 166 cm imam 58 kg- u prvu trudnocu sam usla sa 54 kg), 16 godina sam plesala poluprofesionalno tako da mi ni kondicija nikad nije bila banana. Jedini problem je trbuh koji mi je ostao nakon trudnoca! I zelim ga se rijesiti cim prije Cry
Pa sam zeljela pitati za savjet sto i kako.
Back to Top
madbarz View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote madbarz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Veljaca 2013 at 09:07
pozdrav....ja sam rodila prije 2 god,imala sam 50kg,a rodila sam sa 80kg-bolje da ti ne napišem kako sam izgladala KO BOVA! Lakše me bilo preskocit negozaobici hahaha. Sad imam 51kg i struk mi je 63 cm.Prvih 4 mjeseca sam malo pazila šta jedem i sve kile sam skinula, a trbuh mi se sam od sebe povukao kako su kile išle dole....onda sam krenula vježbat kod kuce samo bodyweight full body vježbe,a poslje i sa utezima... i sad je sve super imam i plocice Samo kreni i pokreni se,nema tu puno filozofije-zdravo papat,vježbat i bit uporan-sve znaš! gud lak
Back to Top
Markan1989 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Markan1989 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Veljaca 2013 at 09:27
Nisam radjao (mi muškarci smo sretnici pa je to dopalo vas :P) ali poznajem mnoge mlade mame koje su se vratile na prijašnju težinu samo regluacijom prehrane i redovitom tjelovježbom. Samo zdravo jedi i vježbaj i rezultati ce doci, pozz.
Back to Top
seceruuu View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote seceruuu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Veljaca 2013 at 22:17
pozdrav svima, evo da ne otvaram novu temu jer nije potrebno, naime rodila sam prije 9 mjeseci i iz bolnice s bebom došla sam s 73 kg znaci punih 13 kg više nego sm imala prije trudnoce. Prije dva mjeseca sam krenula u teretanu, zdravo i onako kako treba se hranim, sve što se tice prehrane sm išcitala šta i kako, trenutno sam na 63 kg što je super, ali želim još 5 kg, ali mi vaga mi nije toliko bitna koliko centimetri, najviše me muci taj trbuh, trebam još 5 cm skinuti, u teretani mi je super ali mogu ici joj mjesec dana zbog obveza, nakon toga želim kuci vježbati, imam orbitrek za kardio ali me zanima šta da radim doma uz orbitrek, kakve su to bodyweight full body treninzi. Molim Vas da mi pomognete jer je tu sad stalo a ja želi te centimetre skinuti cim prije mjesec dva..
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.