Kruh |
Post Reply |
Author | |
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Ožujak 2013 at 13:38 |
Pitanje:
koji je to kruh od cjelovitih žitarica,gdje ga kupiti i zašto je baš on najzdraviji? Nemojte samo poceti sa "zašto jesti kruh"! Dakle meni nije jasno, pa molim nekoga tko zna da me uputi.Integralni kruh,dali je to od cjelovitog zrna?Ja mislim da nije,jer u sastavu ima brašno t500,ali nisam siguran.Sovital,dali je on taj?Pitao sam u Merkatoru pekara,i rekao mi je da ga oni peku samo subotom,dakle baš kruh od cjelovitog zrna. |
|
Aria
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 56 |
Post Options
Thanks(0)
|
A zašto ne jesti kruh? Integralni kruh bi trebao biti od cjelovitog zrna, ali u tim kupljenima obicno mješaju brašna znaci cesto nisu cisti integralni. U ovaj kruh nisam upucena jer ga radim sama, najsigurnija metoda. :D |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prijatelj je vlasnik nekoliko pekarnica.. i kaže da niti jedan od tih kruhova, koji se deklariraju kao integralni ili raženi ili nešto slicno u biti to nije. Oni dobiju gotovu smjesu za kruh, u koju se samo doda voda i umjesi..a tamo ima svega i svacega. Kaže da se cisti integralni ili raženi ne isplati praviti jer je smjesa preskupa, pa bi i kruh bio jako skup.. i nitko ga ne bi uzimao.
Dok sam jela kruh kupovala sam u Kauflandu Vita Star raženi..onaj vakumirani, što je rezan na šnitice i pakiran po 500g.. košta oko 6kn.
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad mi se jede kruh, uzmem ovakav http://encian.hr/proizvodi/6
Ok je okusa kad ga tostiram ili malo prepecem na tavi/ubacim u pecnicu A prije sam znala sama doma raditi - to je najbolja varijanta |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja više ni ne jedem kruh , jako rijetko osim ako baka ne ispece domaci kukuruzni
|
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po meni je najkvalitetniji Mlinar raženi kruh 550g,nije skroz cisti raženi,ali je jako zasitan i težak šta znaci da prevladava raženo brašno,ima ga u konzumu,plodinama i mlinar pekarama cijena oko 7kn
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |