Program za pocetnika? |
Post Reply |
Author | |
Livada85
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Ožujak 2013 at 16:46 |
Pozdrav svima još jednom!
Izgleda da sam postala na krivom mjestu pa nisam dobila odgovora. Htjela bih poceti vjezbati, imam kojih 10ak kg viska a forma mi je nula. Prijateljica je izgubila oko 20kg vjezbajuci s programom Slim in six evo link http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/getting_started/slim_in_6.do pa me zanima ima li netko iskustva s tim. Znam da vas ima jako puno iskusnih vjezbaca i da je ovo za vas macji kasalj ali molim vas da mi se netko javi, je li ovo dobro za pocetak ili da probam s necim drugim? Help |
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa probaj. Nisam nikad radila taj program, ali vidi dal i kako možeš.
Ne izgleda mi preteško. Ja sam pocela davnih dana sa Jillian Michaels 30days shred (imaš sve na you tubeu, 3 levela), sad kad pogledam odradim to dok spavam, a kad sam bila u pocecima s vježbanjem bilo mi je možda cak i preteško. Probaj, vidi kako ti ovo odgovara, sigurna sam da nije loš program. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |