Prijedlog bana - vrijedjanje i sl. |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Travanj 2013 at 23:36 |
Otvaram temu u kojoj možete navesti clana foruma i portala kojeg treba upozoriti ili trajno maknuti s foruma / portala (ban).
Ako dobijete neki PM neprihvatljivog sadržaja, ako primjetite da netko stalno vrijedja i da mu je to jedina namjera na ovom forumu, navedite ovdje njegov nick pa cemo ga srediti.
Edited by Zoki - 21 Travanj 2013 at 23:36 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nadam se samo da smo se rješili onih biciklistickih gluposti i psovki
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jesmo!
|
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
tko je za da se gymki da mogucnost baniranja... nek digne dva prsta! kandidat za ban na vidiku... |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Tko je potencijalni kandidat?
|
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
skužio si i sam
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa dobro covjek je bio bahat,stvarno moram priznat al dajte nemojmo sad da se nesmijes opustit nikako pa nesto ne napisat pa da te se banira odmah,mislim ,ne opravdavam njegov post,nije okej bilo
ali ne svidja mi se topic u kojem ce mozda mene neko prozvati,pa evo i sam sam se sa gym moderatoricom bio posvadjao kad me je omalozavala na jednom topicu,tj. ismijala,iako sam ja htio pomoci jednom forumasu,ne govorim ja nista protiv nje,ali vidjeli ste i sami da pomazem drugima i da netrazim probleme i opet me je napala,sta sad,desava se da se zakacis s nekim nekad sta sad treba lov na vjestice? ko krsi pravila namjerno i stalno i daje krive informacije nek se makne i to je to |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
adatar, di smo se mi to zakacili? Ne ozbiljno, daj me podsjeti pa cu priznat grešku ako je bila, rado A što se tice baniranja, ne znam cemu uopce frka oko ovoga danas, ja uopce nisam ban imala na pameti. Nisam ja nicim uvrijedjena niti povrijedjena :), a uostalom ne smatram se nekom zašticenom vrstom ovdje da bi se odmah trebalo banirat mada mislim da bi se svi trebali malo zamislit radi koga tocno zalajemo bezveze na nekoga - da li radi toga ili radi nekih svojih problema. Ja samo pronjuškam neciju razinu i ako se ne vidim na njoj, prekidam razgovor ...i to je to...no hard feelings... Uostalom, imam višak testosterona, šta, pa da nemam bih sadila cvijece Ali imam i roze noktice
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam za to da baniramo gym_girl jer ne zna da ne postoji množina boje roza, vec se za sve koristi rijec roza :P
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Mawi je baniran i njegova tema je obrisana.
|
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha :)) I saditi cvijece je fizicki rad .... :D Ovisi kakve kalice imaš :D Eto ti DeadLifta haha
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki, šta je bilo još nešto ili na temelju onoga? Heheheh mett, istina da, nije baš lako - loš primjer A bakini kalici su premali...to nebi bio ni warm up
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je otac zasadio borovnice moram priznati da nisu baš lagane :D ;D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Mawi mi je poslao PM sadržaja u kojem je dokazao da zaslužuje ban. Ekipa, pripazite na offtopic, u ovoj temi pricamo o bananju korisnika, nemojte završiti na mršavljenju i sl.
|
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ma deadlift je više za masu ;) haha necemo malo smo se zanjeli :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma gym girl,nema veze,davno je to bilo,malo sam se nadurio pa napustio forum,ali se vratio i otad sve et,vjerovatno sam bio samo novi sa samo par postova a to razumijem,uglavnom ,ja sam sve to zaboravio |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |