Blagdani i prehrana |
Post Reply |
Author | |
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Prosinac 2006 at 22:02 |
Dali cete si dopustit koji kolacic, slatkise i razne stvari koje mozda niste jeli tijekom godine ili cete i tijekom blagdana ustrajati na zdravoj prehrani ?
Ja cu si dopustit kolacice, mozda koje cevape il nes tak, jer fakat to preko godine uopce ne jedem, pa se sad moram malo zgustat |
|
zoran
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije mi nekaj jasno, ispada ko da se svi vi izgladnjujete stalno ??
nego, sto se teme tice, nisam inace neki veliki fan kolaca i slatkisa, al od mesine ima da se izprebijam. i da.. francuska salata... mmmmmmmm |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mi se izgladnjujemo Mi se ne izgladnjujemo vec pazimo sto jedemo, ne guramo u sebe junk food. |
|
na dijeti
Viden/a u gymu Joined: 04 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja cu se svjesno opustiti i priustiti janjetinu,krumpirice,malo francuske a i pokoji kolacic.Nisam luda za kolacima,ali krumpir mi jako fali jer ga nisam jela oko 2 mj. ALi nakon 0š.0š.ponovo sve nanovo. |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ja cu isto priustiti koji kolac ,svakako sam ekto pa mi svejedno ne smeta puno
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja zato necu! Nekako mi se uvijek dogodi da mi se od tog obilja sve zgadi, tako da sam prosle god pojela 2 kolacica, naravno, bez secera koje sam sama radila. Nisam ljubitelj takve blagdanske hrane i nisam je zeljna, ne volim majonezu niti svinju. Ali se ne izgladnjujem! |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo theia ,vidi se tko je odan hahah
|
|
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Slyster12
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 93 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja cu si priustiti protvanj-dva kolaca i svinjetine.
U tjedan dana se nemoze zasrati kompletna sezona ako je sezona bila bez izleta u junk food... |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nasrecu ne volim bozicne kolace, a orehnjacu i makovnjacu nemrem vidjet, tako da s njima sigurno necu pretjerivati, a ni s francuskom salatom. Obozavam ribice i morske plodove, a mama je najavila za Badnjak neke riblje salate i laganiju hranu, ali za Bozicni rucak je uvijek purica i tu ce biti masakr, vec vidim, ali kad obozavam puretinu, pogotovo pecenu hrskavu kozicu, njam. Zapravo me vise strah alkohola, jer u iducih desetak dana mi se samo redaju nekakve feste, uglavnom studentske, a svi znaju na kaj bude to licilo, a i doma uz te tradicionalne vecere i ruckove se isto zna zalomit sa starcima. Mislim, pristojna sam ja cura, ali znam pokleknut. Ponekad. A ovih dana i malo cesce. |
|
Mr G.
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sad je vrijeme za festanje, pa stoga nije problem ako si malo cugnes, nece ti nis bit! Necu se ni ja previse suzprezat od alkohola ali ni od junk hrane koju ne jedem cijelu godinu, pa cu sad malo uzivat. |
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
Alkohol itekako steti ali ko ga sisa nemoze se uvijek paziti
|
|
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma cugnem ja i inace kad izadjem, u drustvu, ali u nekim normalnim granicama. Ali obicno u ovo praznicno doba izlasci se redaju, nema faksa, mozak na pasu, zdrav razum ostavim doma, dernek me ponese i onda znam pretjerati, a onda iduce jutro sam ljuta sama na sebe. Kad bolje razmislim, vise se bojim mamurluka i ostalih predivnih nuspojava, nego samog alkohola.
|
|
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
Heheh....ajme kakvi problemcici vas muce :)))))
tako cu se satrati od francuske salate da to nije za ljude!!! jesti cu sve sta mi se nadje na stolu jer cu ionako do š0.š. zategnuti trbuh do kraja jer sam takve gradje da nemam problema sa time, sporo mi ide nabijanje mase ali zato masnoce izgaraju samo tako... pridrzavao sam se dosad svih pravila prehrane i stanga, kile samo padale...ma neka se penju ko ih sisa ionako mi je to cilj! pa nisam manekenka :)))) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |