help |
Post Reply |
Author | |
mala38
Cita FAQ Joined: 20 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Srpanj 2013 at 20:53 |
kako se najbolje motivirati?
visoka sam 155 i 68 kg |
|
viva_ganar
Cita FAQ Joined: 08 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo kako sam ja pocela :)
Prvo si nadji ono što ti je najzabavnije i što ti se cini zabavnim da bi mogla odradit od vježbi. Ja sam si skinula bila Turbo Fire i Hip Hop Abs za pocetak. Drugo, pošto nisam bila spremna još dovest neke velike promjene u svoj jelovnik, donesla sam manje koje su na kraju ipak puno znacile, pa tako možeš i ti: izbaci sokove poput koka kole, fante, itd jer su to prazne kalorije, najbolji sokovi su ti oni koji doma napraviš od svježeg voca ako ti se baš piju. Ako piješ kavu sa puno šecera i mlijeka, probaj bar šecer izbaciti, ili ga manje stavljati. U dorucak ubaci zobene pahuljice. Na ovom forumu imaš super jelovnika i recepata pa si pronjuškaj malo :) Trece, slikaj se od napred, s boka i s ledja i pocni vježbati bar mjesec dana. Nakon toga se opet slikaj i usporedi si te slikice i vidjela budeš promjenu koja bi ti trebala biti motivacija da nastaviš vježbati i još zdravije se hraniti i ubacivati promjene. Tako sam ja zapocela, nadam se da sam pomogla :) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |