Lupile me nadolazece 30... |
Post Reply |
Author | |
Anddy
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2013 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Rujan 2013 at 19:04 |
Pozdrav svima! Upsss na krivo sam se mjesto predstavla....Kao što sam naslov kaže vrijeme je za promjene!!!Pošto sam rodila dvoje djece jedno 9god,drugo 5 god vrijeme je da pocnem malo i na sebi raditi!!!Pozdrav svima... |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav,dobrodošla!
kreni i ne posustaj,jel kad te opale 45 ko mene,onda bu kasno! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav svima ne znam di si se otvorila..ali kopiraj razgovor malo nam opiši detaljnije situaciju voljni smo pomoci :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro nam dosla :)
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Anddy
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2013 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam svima na dobrodošlici!
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro dosla, imam ja curicu ima 2 godine a ja cu za 10 dana 21 i ja isto pokusavam sa promjenom stila zivota.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i tebi
Dobro nam došla |
|
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |