Ucvrscivanje grudi |
Post Reply |
Author | |
Jazzette
Viden/a u gymu Joined: 11 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Ožujak 2008 at 16:24 |
Do koje mjere se mogu ucvrstiti/podici velike grudi i kojim vjezbama? jos sam mlada pa bih rado nesto poduzela prije no sto bas sve ode na jug :) |
|
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
i mene zanima jer su meni lagano otisle,pogoto lijeva koja je malo veca
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
probaj vjezbama za prsne misice - bilo iz pilatesa, bilo iz bodybuildinga
|
|
INcontrol
Viden/a u gymu Joined: 26 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne. Vjezbanjem se povecavaju misici. A zenske grudi nemaju misice koji ''podizu''. Al cuo sam da cesto masiranje pomaze. |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad ti se ti misici povecaju i oblikuju - dekolte odmah ljepse izgleda |
|
Adelina
Viden/a u gymu Joined: 11 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjezbaj sa utezima, dobar je fly, sklekovi... Dobro kaze jedna mala, kada ti se misici u gornjem dijelu tijela povecaju i oblikuju i grudi ljepse izgledaju. Za vjezbanje obavezno kupi dobar sportski grudnjak, jer on cuva grudi od prevelikog treskanja - tako slabi koza grudi i one padaju! |
|
INcontrol
Viden/a u gymu Joined: 26 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Žene uvelike rade glupost kad ne treniraju sve dijelove tijela vec samo noge i trbusne. Kad radite tako nesto radite misicni disbalans i to moze dovesti do razlicitih ozljeda. Zato nebojete se radit biceps itd. necete izgledat ko ''bilderice''. Ali ak curke misle da ima efekta trenirat prsa ko sam ja da im to osporavam. |
|
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
e kupila bi ja sportski grudnjak da imaju moj broj znaci ne postoje vjezbe za smanjenje ah
|
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
istina.. meni je nezamislivo tako vjezbati samo jedan dio tijela... ja ili treniram cijelo ili nista... ili ak stvarno nemam vremena taj put samo malo smanjim broj ponavljanja i to je to.. |
|
Tomi
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cure,trebate ojacat grudne misice na koje se naslanjaju grudi (grudi su masne naslage da se razumijemo,jel) :)
Cure netrebaju pretjerano vjezbat grudne misice,da se grudi nebi smanjile. Dovoljno su sklekovi,vjezbe na spravama i potisci i flyevi bucicama. Edited by Tomi |
|
Shut up and SQUAT!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |