Hitna pomoc:) |
Post Reply |
Author | |
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Ožujak 2008 at 21:51 |
Pobogu valjda ima ko da bi mi pomoga..ovdi Da li postoji kakva knjiga koju bi mi preporucili da uzmem u vezi ishrane,bodybuildinga,opcenito pravilne prehrane ljudi koji vjezbaju..Molim vas:) Ja idem u teretanu 4 -5 puta tjedno...Prije nje jedem zitarice s jogurtom il mlijekom...Po carnitina prije vjezbe po za vrime vjezbe,i vode.. Posli treninga rucam..riba meso,zeleno feta kruha oko 4 pojedem jogurt ab kuluru,bioaktiv veci ili jabuku i slicno za veceru posni sir s jogurtom..i prije spavanja whey Jeli to ok? što da jedem navecer?Kad da pijem whey?I medjuobroci-sto sve mogu? |
|
Nikola
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 65 |
Post Options
Thanks(0)
|
e pa ti bi sad sve da saznas za 5min i da se ne mucis i da dodjes do zeljenog cilja brzo,a mi koji smo se sami mucili i nije nam nista niko rekao kad kako i i zasto da ti sva mucenja ovih godina prenesemo i otkrijemo eeeeeeeeeeee.....probaj ovako pa onako....
|
|
Slabi ste vi za mene!
|
|
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije da neznam...citala sam...a prije sam bila na crobicu sad se zelim malo izmijeniti... Vidim da ljudi ovdje vrlo rado pomazu... |
|
Nikola
Post Options
Thanks(0)
|
sta tebe muci ustvari????????
|
|
Slabi ste vi za mene!
|
|
ShapeUp
Post Options
Thanks(0)
|
Nista,samo sam pitala a ti me napao...bez razloga... Mislila sam da ova str tom i sluzi da se ljudi medjusobno savjetuju potpomazu..izmjenjuju iskustva a ne pljucaju |
|
Nikola
Post Options
Thanks(0)
|
ma salim se, nemoj pogresno da me shvatis,zezao sam se....
|
|
Slabi ste vi za mene!
|
|
d3m0n
Viden/a u gymu Joined: 07 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 312 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ne znan koliko puta ce se to morat pisat da za svakog nije ista prehrana i da si svako mora slagat svoju ovisno o organizmu i potrebama!
tako da na slijepo mozes pricat samo pricice i bajke! |
|
Bez odmora nema ni napretka!
|
|
ShapeUp
Post Options
Thanks(0)
|
Ne ljutim se sve ok..:)Hvala na raspravi i savjetu:)
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo vezano za whey imas pod "dopunski proteini i zene" u dodacima prehrane ti je ta tema
Edited by jedna_mala |
|
ShapeUp
Post Options
Thanks(0)
|
Je,pogledala sam,sad mi je jasnije polako
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |