Nova verzija foruma v_2 |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Listopad 2013 at 22:50 |
Kroz pola sata cemo dignuti novi dizajn foruma.
Biti ce jako slican prijašnjoj verziji kakvu smo imali. Javite kako vam izgleda, da li treba što promijeniti i sl. Svakako cu još postati u ovoj temi cim bude live.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wopa jedva cekam ! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nova verzija je live, samo još neke sitnice moramo popraviti.
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Za pocetak, primjetiti cete da su avatari puno veci nego prije.
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(1)
|
Dodali smo i neke nove smajlice. Možete nam linkati u ovoj temi smajlice koje želite da stavimo.
|
|
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
još ja gledam sta nece da udje u forum meni je puno bolje nego prije
|
|
cookies are for pussies
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Sada jasno možemo vidjeti tvoju definiciju ledja. Još namještavamo gornji dio foruma - header. Potvrdim u ovoj temi kada sve bude 100% namješteno.
|
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki, Zoki, izbijaš nam poruke sa errorima, sreca da sam samo par recenica ispisala Inace, super! Samo se opet moram naviknuti malo na novo ruho Avatari su
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neki i nisu tako dobro prošli
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mett, kod mene je jednom skoro monitor bio probijen Jedino što mi malo bode oci su ova slova....sve je nekako isto crno pa je nepregledno, stisnuto, nabacano...tu bi ja nešto malo drukcije napravila....
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro je da nisu ona naša filozofiranja koja se pišu polu-biblijskim tekstovima...mislim da jedno vrijeme Mett ne bih bio prisutan...bar dok ne sakupi sva slova od tipkovnice
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
mah, kakva definicija, ovo nije ni d od definicije kakva su sad
Edited by avangarde - 08 Listopad 2013 at 00:00 |
|
cookies are for pussies
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Misliš pisala si, pa kad smo napravili update, nisi završila PM?
|
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Avangarde, evo sada možeš s foruma direktno na pocetnu stranicu, blogove i sve ostalo.
|
|
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ne želim ni pomišljat na to Zoki, srecom ne, taman sam poslala PM nego sam u temi jednoj odgovarala ali kažem ti, par recenica, bilo ih je lako ponovit :)) Mett je malo gore prošao ali dobro, vježbamo tipkanje ne
|
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Koja slova?
|
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |