Snijeg od bijelanjaka |
Post Reply |
Author | |
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Listopad 2013 at 16:19 |
Ovako, u zadnje vrijeme cesto sebi elektricnim mikserom smiksam 3 bijelanjka i dodam ili malo kakao praha ili meda. to mi dodje kao super desert i zasiti me a jako je brzo za pripremit. zanima me je li štetno jesti takav sirovi bijelanjak buduci da ga ne pecem nego samo umutim u cvrstu pjenu i to pojedem. jaja su domaca i svježa od mojih koka.
|
|
Never give up
|
|
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma to i ja radim!!
Samo ja smiksam cijela jaja..odlicno mi je to!! Ma zašto bi štetilo , još ako su jaja domaca |
|
headhunterz
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2013 Status: Offline Points: 207 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemaš razloga za strah...ja takodjer tu i tamo to pojedem kao desert, no recimo, ovakva verzija mi je "najsladja"; 10bjelanjaka + pola cepa sladila + 50g usitnjenih badema + jušna žlica kokosovog brašna + jušna žlica meda...bademi i kokosovo brasno se dodaju na kraju jer, ako ides miksati odmah sve sastojke nece se napraviti cvrsta pjena (eto za one koji su se opekli kao i ja :) )
|
|
24/7
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok, hvala vam. znaci smijem nastaviti udarati po snijegu
veceras cu onda probati novu kombinaciju s tucenim bjelanjcima, orasima i rumom |
|
Never give up
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |