Potrebni savjeti za noge |
Post Reply |
Author | |
Emina90
Cita FAQ Joined: 28 Listopad 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Studeni 2013 at 23:43 |
Eh ovako, visina 172cm, 59kg, trcim 3-4x sedmicno ukupno više od 15km. I sve je super, osim mojih butina koje imaju poprilicne naslage masti i dosta su krupnije u odnosu na ostalo tijelo. Pazim na prehranu. Zanima me koje vježbe su najbolje za oblikovanje butina kao i listova? Da li cucnjevi povecavaju obim mišica, jer je moj cilj smanjiti i izdužiti mišice?
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
što se nogu tice ja sam imao najvitkije noge kad sam trcao i radio cucnjeve ustovremeno, neceš povecati voolumen mišica osim ako ne jedeš dovoljno da se to dogoi kakve god vježbe radila, ali super stvar za noge su ti šprintevi ili hiit, probaj hiit treninge (tipa 5 minuta jogging pa intervali 15 sekundi jako brzo pa onda jogging 45 sekundi i tako 6-8 serija i na kraju 5 minuta joging za hladjenje) ili lagano trciš 5 minuta pa odradiš 6-8 šprinteva od 50 - 100 metara (podižeš udaljenost kako podižeš kondiciju) i na kraju opet lagano trcanje, samo pazi na klopu i sve ce doci na mjesto, pozz
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |