PWM poslje cardio |
Post Reply |
Author | |
supersizeme
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Travanj 2008 at 16:33 |
Dali da uzimam PWM (whey+glukoza) poslje cardio treninga ili treba bit sto nizi GI? |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uzmi, ali ne klasican pwm. Whey DA, glukoza NE. Ispravno, sto nizi GI, recimo normalan jutarnji obrok sa zobenima, integralnim kruhom ili vec necim sto inace jedes. Primjer: whey - zobene - mlijeko ili voda. Brzo i jednostavno. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
cekaj onda se u whey s mlijekom npr stave zobene pahuljice i to se popije??
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
nema odg |
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam procitala ne nekoj stranici da se mijesa whey+ voda i u nj zobene! nisam š00% sigurna,al mislim da je tak... |
|
jedna_mala
Post Options
Thanks(0)
|
inace kakav je dymatizeov whey od cokolade? jel probao tko? jel bolji dymatizeov ili weiderov? |
|
cooperw
Viden/a u gymu Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da se nadovezem na staru temu - koji bi bio najbolji obrok poslije HIIT-a (dakako, osim wheya - u smislu, ako ne uzimam whey)?
Jel onaj tipicni s bjelanjcima ili cokoladnim, ili nešto drugo? Edited by cooperw |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |