Konopljin protein - kako/s cim ga uzimate? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Studeni 2013 at 13:13 |
Kupila sam konopljin protein ali se NIKAKO ne mogu natjerati da ga popijem, diže mi se želudac
Probala sam s bananom i medom....užas Probala sam malo staviti u juhu ..... još gore Samo s vodum, Može savjet, s cim ga uzimate i koliko ga stavljate! Hvala!!! |
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ti sa medom i bananom ne valjda onda stvarno neznam šta da staviš...meni je sa bananom super okus...možda i zato što mi ga je ok pit i samog...možda da probaš sa nekim mlijekom(rižino,zobeno)...neznam stvarno šta bi popravilo okus...
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ništa nece popraviti okus
na to blato se jednostavno moraš naviknut |
|
LiveStrong
|
|
fittyp
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2013 Location: Vodnjan Status: Offline Points: 292 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni konoplja još kako tako ide,ali avokado!!!Užas.Kao da jedem...neko drvo šta li.Okus totalni truleks.Odustao sam od njega jer mi samo kvari apetit.
|
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
TANCHO, koliko žlica staviš s jednom bananom....a koliko vode??
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
fittyp,potpuno te razumijem,ja dok sam prvi(i posljednji) put probao avokado nisam bio siguran jel ja jedem dobar dio,na kraju sam više od pola bacio jer je bilo totalno nejestivo...
bebolina,stavljam 30-50 g konoplje sa nekih pola litre vode sa jednom bananom...
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Baci ga u smece....cemu se siliti na nešto odvratno od ceg ti se želudac okrece .Više štete neg korisiti s tim onda...
|
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
Razmišljala sam da ga bacim, ipak sam se nadala da cu naci neki recepic s cim ide jer mi ovi mlijecni ne pašu, napuhuju me....koji da onda uzmem Edited by bebolina - 14 Studeni 2013 at 22:20 |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
bebolina, natjerala si me da probam. Inace ne pijem proteine,ali je ostalo zaigrano dijete u meni pa probam svašta. Imao sam jednog u špajzi, od bio planet-a.Uzeo sam cokoladni ensure plus, pola vode i umiješao ovaj hemp, u boljem shakeru, okus je bio kao razblaženi Ensure plus cokoladni, dobro izmješan, sasvim podnošljiv. Moj želudac ima nultu toleranciju na zaslašivace i ukuse, ali da ga želim piti, u ovoj kombinaciji bi mogao. Nije da je nešto super, ali pitko. Možda gad bi pila sa tim, ili cokoladnim mljekom, kakaom, bi moglo proc. sad sam samo s Ensurom probao. Meni je pitko. Ali kupovne sa dodanim ukusom i sladilom, bila to stevia ili sucralose, mi imaju odurno nepriridni okus i slatkost, bio weider, universal, mvp, scitec, otvorim probam i vratim u trgovinu da poklone. znaci, kompliciran sam. :) sutra možda probam sa vanilijom. Ali ako dobijem 100grama mišica, ti me vodiš na operaciju da skinem :))))
Edited by iver - 14 Studeni 2013 at 23:32 |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
ali moraš prije svakog gutljaja promiješati, jer se brzo taloži. I to što sam kompliciran, shvati tako da narucim bar 2 jela, i pojedem ono što mi odgovara, izbirljiv sam užasno zbog bolesti. ali ova kombinacija je prošla.
Edited by iver - 14 Studeni 2013 at 23:45 |
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde probam danas pa javim.....Hvala što si bio pokusni kunic za mene, nadam se da ce upalit |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
imam ga ja doma ,stoji vec duže vrijeme,i svako tol'ko, isprobam, smiksati s necim,ali ,ne mogu,meni je pregrozan okus,doslovno mi se diže želudac.
probala sam i banane,i jogurt,mlijeko,med,zobene,i pitaj boga, s cim sve ne,ali odvratan mi je,pa se držim whey-a,ipak :) |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi ga uvalila u neki kolac, dodala brdo kaka-a i nema šanse da se osjeti |
|
cookies are for pussies
|
|
bebolina
Post Options
Thanks(0)
|
Isto tako |
|
maraschino
Cita FAQ Joined: 19 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ga pijem bez problema samo s vodom. u zadnje vrijeme nakon treninga ubacim ciste glukoze malo i drasticno se promijeni okus. pokusaj
|
|
Amteja
Cita FAQ Joined: 25 Ožujak 2013 Location: Zagreb Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja zblendam šejk ujutro kao inace, i ubacim konoplju nutra. Al meni nije toliko problem njegov okus, koliko me muci jer me grlo pecka od njega, ne znam zašto... Inace, odlicna stvar! ;)
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |