Bolesti uz kojih ne smiju ici suplementi |
Post Reply |
Author | ||
ruoter
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2008 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Travanj 2008 at 14:15 |
|
POstoje li neki rizikofaktori uz koje se nikako ne bi smejli uzimati suplementi poput Weightgainera i slicnih proteina,kreaina.Vjerujem da je to sa secernom bolecsu,no sto je sa epilepsijom i Srcanim manama
mogu li se oni kombinirati sa ostalim lijekovima i antibioticima.Molim samo utemeljene odgovore i sigurne,jos bolje potkrijepljene nekim linkovima TNX |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zasto tu temu otvaras na svakom forumu gdje stignes?
Da ne ostane samo na rijecima: http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=š6344 |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pitanje je boli glava sto se proteina tice.. jer kakve veze ima protein s nekom od tih bolesti.. kad je protein prirodna tvar dobivena iz sirutke... isto ko da pijes mlijeko ili jedes meso i bjelanjke jajeta... po meni nema nikakve veze sa secernom bolesti kad npr u dymatizovom elite wheyu po mjerici ima samo šg secera, a sta je to - nista.. imas od dymatizea supreme whey u kojem uopce nema secera.. u kreatin se ne kuzim jer taj supement me nikad nije zanimao.. |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
TWINFAST
http://www.tegobe.com/samolijecenje/proizvodjaci/twinlab.htm l s ove stranice ti je to! Edited by jedna_mala |
||
ruoter
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2008 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato jer zelim cuti raznolika misljenja o tome. |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A takve mislim da mozes dobiti jedino od lijecnika, farmaceuta ili nekog drugog biomedicinske struke. Te bolesti nisu za zezanciju pa je bolje ne eksperimentirati, koliko god se protein cinio "jednostavnim dodatkom". |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
par puta sam ostao paf koliko o tim jednostavnim dodatcima znam bolje nego doktorica opce prakse |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To vjerujem. Prije sam mislila na specijaliste za pojedine bolesti. Predlozila sam strucnjaka, jer sumnjam da je netko od nas ovdje (ili na slicnim mjestima) upoznat u potpunosti s npr. interakcijama lijekova za epilepsiju i nekog dodatka prehrani. Eventualno netko tko i sam boluje od tako necega (ili njegov bliznji). Doktori opce prakse takodjer vjerojatno ne znaju o tome, ali specijalist tog podrucja bi trebao nesto znati. Nadam se. Mozda je farmaceut zato najbolji za takve savjete. |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |