Ovaj put idem do kraja! :) |
Post Reply |
Author | |
SitandFit_gir
Cita FAQ Joined: 27 Studeni 2013 Location: Novi Sad, Serbi Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Studeni 2013 at 11:17 |
Hello svima :) Moja ime je Tijana i verujem da sam jedna od milion (bez KINEZA:D) koja zeli dovesti svoje telo u top formu :) Ne zelim da se bakcem sa nepotrebniim dijetama i preparatima za mrsavljenje (bezi od mene YO-YO efektu!) :) Ja sam odavno pocela menjati mnoge stvari i videti napredak pa sam ovaj put resila da idem do kraja i pokazem svima kako ja to mogu (osim u PMS - tad molim vas zelim 300g cokolade, kesicu kokica, maramice i 3 ljubavna filma) :))
Dakle www.sitandfit.blogspot.com :) Pratite me, pisite mi gde gresim, citam sta pisete, citam ovde teme, trazim po net-u, ma sve radim samo da ne dajem milione na razne preparate koji dolaze iz labaratorije a ne direktno od majke prirode :) Kisses ps. Da napomene pear body shape (o da). Cardio treninzi (checked) i zdrava ishrana (koliko je to moguce: checked) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |