Eventualni problemi s forumom, blogom i portalom |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Studeni 2013 at 23:21 |
U ovu temu pišete ako naidjete na neki problem s forumom, blogom i portalom.
Ovo je glavna tema za ovakve stvari.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
¸Ok, hvala, idem probati, možda je nešto do mog browsera? Moguce?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidim da si uspjela objaviti blog post.
Edited by Zoki - 01 Prosinac 2013 at 01:50 |
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Copy prije slanja poruke :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Acinateretana
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ekipa, ne radi postavljanje avatara :). Klik na upload vraca SQL server error, postavio sam si neki od ponudjenih zasad.
Pozdrav! |
|
lorax_omnia
Cita FAQ Joined: 21 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
ni meni nije tilo jucer popodne ali navecer je....ali mislim da sam uspila tamo preko fitbloga prominiti...
|
|
Your legs are not giving out. Your head is giving up.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(1)
|
Provjeriti ćemo ovaj problem s uploadanjem avatara, nedavno smo se selili na nove servere, pa ćemo sada to podesiti.
Svakako javim u ovu temu čim podesimo. |
|
|
|
barakokul
Cita FAQ Joined: 22 Listopad 2013 Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa di su nestale teme?! Ništa ne vidim
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, meni isto su nestale neke rubrike, ali skupa s njima i teme...
To mi se desilo vec jednom, ali kasnije je doslo na svoje. |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dođe ti to :) probaj se odlogirati pa ulogirati :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Sada bi trebalo biti sve u redu. |
|
|
|
Lape
Viden/a u gymu Joined: 18 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nikako nemogu postaviti avatar, jel bi mi neko htio objasniti postupak? Hvala
|
|
Nothing lifts me out of a bad mood better than a hard workout on my treadmill. It never fails. Exercise is nothing short of a miracle.
|
|
Freakusha
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
|
Opet problemi sa upload-om avatara. Striktno kaže da se javimo Adminima, pa eto - javljam se Zokiju i molim ga da to popravi što prije :D
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Blog blof blogi blog! Zar ja jedini ne mogu postati ga ?
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Popravili smo upload avatara. Nisam javio u temu. Možete uploadati svoj novi avatar, tko želi... Edited by Zoki - 21 Rujan 2014 at 21:29 |
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vezano za čudnovati novi dizajn portala i pisanje blogova - s obzirom da mi je samo omogućena opcija edit kod već objavljenih blogova, je li to jedini način da pišem nove (preko starih) ili uopće nema načina ili čekamo neki novi način? Unaprijed hvala
Edited by Gym_girl - 23 Srpanj 2019 at 12:16 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |