Akne i mlijecni proizvodi |
Post Reply |
Author | |
feriha
Viden/a u gymu Joined: 18 Rujan 2013 Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Prosinac 2013 at 16:09 |
Mene zanima dal je ko primjetio da se akne pojavljuju od veceg unosa mlijecnih proizvoda
ja kako sam pocela jesti puno sira i pit svako jutro 2dcl mlijeka,pojavljuju mi se akne,a dosad nisam imala nikakvih problema s tim.. Imal ko slicno iskustvo
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Valjda 90% odraslih imaju netoleranciju na mlijecne proizvode :)
|
|
feriha
Viden/a u gymu Joined: 18 Rujan 2013 Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sumnjam na to,jer stvarno sam jela dosta sira i neznam šta sad da jedem navece
|
|
Maratonac
Post Options
Thanks(0)
|
Piletinu s malo povrca :) Ostavi si od rucka malo.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Otkud podatak od 90% maratonac? Možda i nije stvar u netoleranciji, prije bih rekla da se tijelo zasitilo vjerojatno, promijeni malo...ništa nije dobro u pretjeranim kolicinama. Pokušaj što više kombinirati razlicite izvore proteina tokom dana.... Pitanje je što tebi znaci puno i što je puno tvom tijelu - ako ti je vec najprakticnije jesi sir navecer probaj si to ostaviti samo za taj obrok, a tokom dana jesti nešto drugo...pa vidi kako ce ti onda reagirati sa tom smanjenom kolicinom. Ako bude isto - izbaci skroz pa vidi da li je problem uopce bio u tome. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Maratonac
Post Options
Thanks(0)
|
Otkud 90%? Namjerno preuvelicavanje samo da istaknem da ucestalost netolerancije na mlijeko :) Nemoj me držati za broj :)
|
|
Wednesday
Viden/a u gymu Joined: 09 Listopad 2013 Status: Offline Points: 304 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ja sam mislila da sam jedina... Doduše, ja sam dobila one male, bezbojne prištice. Nisu miteseri, nego nekaj deseto. Uglavnom, napravila sam tocno to što kaže Gymka i odoše. S tim da sam pocela koristit sojino umjesto kravljeg mlijeka, pošto ono - tehnicki - to nije, ali ga može zamijeniti.
|
|
Tko želi, naci ce nacin; tko ne želi, naci ce ispriku.
|
|
Dragana1981
Cita FAQ Joined: 11 Rujan 2017 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nepravilna ishrana utiče na pojavu bubuljica. Prvenstveno treba izbegavati slatkiše i gazirane napitke, što većina vežbača i radi. Medjutim mleko, pogotovo sa visokim procentom masti može biti uzročnik bubullica. Pored ishrane i šminka i mnogi drugi faktori mogu biti uzrok pojave bubuljica
Edited by Dragana1981 - 14 Rujan 2017 at 23:38 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |