Preporuka dvd |
Post Reply |
Author | |
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Travanj 2008 at 15:16 |
Vjerovatno cete se pitat zasto ja sve ove informacije ovdje trazim,pa zato sto je ovo najbolje mjesto,ima ljudi iz raznih dijelova zemlje svak nesto zna pa je lako naci sto se trazi,svi smo ovdje ionako zbog jednog jer volimo rekreaciju.. E sad dolazi lito i ja se pripremam za rad sama kod kuce znaci nece vise bit programa u teretani pa cu sama vjezbat Yogu i pilates doma..nasla sam neke dvd-e i knjige kupila.. Al moram priznat ovdi kiod nas je izbor mali ..Pa vas molim da mi date neke preporuke dvd-a pilatesa,sto je po vama ok,stranice za narucit,sve sto znate dajte tu mi naqpisite Mnogo hvala unaprid od mene pozdrav |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
dvd pilates od mary winsor
|
|
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
Emilio,hvala,dobar dvd si mi preporucio ima ga i na netu narucit,mislim da su dobri jer ih mnogi spominju Hvala jos jednom pozdrav |
|
tony123
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo jedan dobar film a ima i na torrentima za skinut, Ultimate fitness for martial arts, ima oko 600mb, meni nije los
|
|
samo se treba portudit
|
|
ShapeUp
Post Options
Thanks(0)
|
Tony MUCHAS GRACIAS-bas budem potrazila:))
|
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja
svima preporucam (pogotovo ženama) da si skinu s torrentza Turbo Jam
Live (crobic). To je prvi dio. Meni je super i cesto po tome vježbam. Inace sad skidam TURBO JAM BOXSET i mislim da ce predobro
biti. Ima više dvd-ova spojenih u jedan, vidit cete, onaj tko si misli
skinut.
Evo i pa malo pogledajte: www.beachbody.com - pod ChaLEAN Extreme |
|
Dino
Viden/a u gymu Joined: 13 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav,e mene zanima dal neko zna gdje se ima skinuti,osnove boksa,el se tako kaze ili kickboxa ili samoodbrane,nista ne znam o tome a zelio bi malo rekreativno kod kuce da se bavim time :)! Veliki pozdrav!
|
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš sve tu:
Torrentz Pa upišeš tai bo, kickboxing, itd. i naci ceš sigurno nešto! Ja sebi stalno nešto novo skinem... |
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
Za cure preporuka:
ChaLEAN extreme Turbo jam Turbo jam BOXSET |
|
Dino
Viden/a u gymu Joined: 13 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
ewie hvala sad cu da pogledam :) Veliki pozdrav
|
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
Za decke preporucujem chalean extreme
I tebi |
|
Jasmina
Viden/a u gymu Joined: 25 Listopad 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
što mislite o cd sa Cindy?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |