Cijena skidanja movie clipova! |
Post Reply |
Author | |
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Svibanj 2008 at 19:45 |
Isla sam sebi skidati clipove tc bo Billy Blanksa sa lime wirea po 36 M B su otprilike svaki Al sad se mislim dali je to jako skupo da me ne dodje racun ovaj mjesec Skida li tko i zna li itko ista? |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako imas ADSL onda ti nije skupo
|
|
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imam ADSL-vec sam se bila preznojala od muke
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
da li ti ADSL MODEM ide u mjesecnu preplatu,,,,,,naprimjer 200 kuna mjesecno,,,24 sat mogucnost surfanja,,,, kako je to u hrvatskoj regulisano,zanima me??? |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ukratko: limewire je program koji sam po sebi nikako ne moze teretiti tvoj racun nekakvim dodatnim stavkama, osim ako kreditnom karticom i slozenom procedurom kupujes naprednu verziju 36mb je relativno malo, ne znam koji je format tih clipova ali ne bih rekao da je zapis duzi od š0ak minuta 36 megabajta bi uz nesto srece mogla skinuti za manje od 5 minuta koliko ima tih dijelova? ne vjerujem da imas ikakav adsl paket manji od šgb (š024mb) tako da nemas razloga za brigu, jedino se pazi virusica kojih je lime wire pun a treba biti samo malo pametan (najcesce rar arhive koje se zovu tocno onako kako ti upises, makar pogrijesila u tipkanju, nisu veci od šmb, i najvise ljudi ih dijeli ) |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
@emilio
ukratko kako to radi: -nakon potpisivanja ugovora dobijes router za š kunu ili besplatno, ali te ta besplatnost ucijeni na 2 godine obvezne pretplate, ili kolko je odredjeno s ugovorom -svaki provider ima svoje pakete i fore, ali recimo primjer: 6gb prometa ti je ukljuceno u mjesecnu pretplatu od npr. š00kn, ako predjes svaki šGB je mozda dodatnih 20kn -pri zavrsetku ugovora te podmite rozim kisobranima, kucnim ogrtacima i silt kapama Edited by Lega |
|
ShapeUp
Post Options
Thanks(0)
|
Jao Lega svaka ti cast-ej super si ovo objasnio Ne da mi je lakse nego sam sad mirna:)Uhhh vidim kuzis se ti u to |
|
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
pripazi na anti virus |
|
ShapeUp
Post Options
Thanks(0)
|
Imam nod..sad neznam valjda ce bit dovoljno:)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |