D: Podijeli s nama svoju transformaciju i motiviraj druge! |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Svibanj 2014 at 18:32 |
|
cookies are for pussies
|
||
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super :D Dodatna motivacija!!!
|
||
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo 1 pitanje - da li ce se fotke objavljivati i da li ce uz njih pisati naše ime i prezime? (Mislim da je to ljudima dosta bitno jer meni bi recimo to bilo malo neugodno tj. da piše moje ime i prezime uz fotku)
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ime i prezime saljete nama tijekom prijave, no kod objave slika mozemo objaviti neki vas nickname ukoliko ne zelite da objavimo vase ime.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Alisia
Cita FAQ Joined: 30 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super ideja, i ja bih se prijavila ali ne znam kako :/. Ovo sam veceras vidjela :).
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@ Alisia - prijaviti se možete na nacin da pošaljete svoju tjelesnu transformaciju u 3 slike (before, after, aktualna) + ime i prezime na e-mail adresu: [email protected]. Fitness.com.hr žiri ce ocijeniti koja transformacija je najbolja i nagraditi pobjednika.
|
||
|
||
jeulz
Viden/a u gymu Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dali fotografije moraju biti u pozi i što slicnije before ili ce opet ovi sa profi foticima i uljem imati veci efekt nego što stvarno je ? :P
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pošaljite fotke kakve imate. Mi ćemo ocjeniti najbolju transformaciju, ulje i profi fotići neće pomoći nikome ako zaista nije super tjelesna transformacija. Pozivam sve da se uključe u natjecanje!
|
||
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Opa ! Sretno svima! :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mett, i ti se uključi!
|
||
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Razmišljao sam :D ne znam vidit ću do kraja :P ima mjesec dana hehe
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
n3n1ca
Cita FAQ Joined: 14 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jel treba napisat vremensko razdoblje transformacije?
|
||
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemoj ništa mislit;)) nego pošalji slike!! mislim da će tebe biti jako teško pobijediti:) |
||
Irija
Post Options
Thanks(0)
|
|
Scarpy, slažem se! Mett izvoliš se prijavit |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Možete napisati vremensko razdoblje u e-mailu kada šaljete svoje slike.
|
||
|
||
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlično natjecanje, samo šteta šta sam i nakon skinutih 20 kila još uvijek premastan, a i nisam se prije slikao jer sam užasno izgledao, ali najbitnije je meni moje zadovoljstvo nakon uspjeha, tako da kad postignem cilj to mi je i više nego dovoljno.
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |