pitanje |
Post Reply |
Author | |
Preky
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 90 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Lipanj 2014 at 19:05 |
Ovako ljudi zbog cega meni kile ideju lagano gore a jedem isto a malo povecao trening?
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pod povečao... šta misliš? Ima masu stvari zašto ti može se to desiti..ja sam pojačao hranu a kilaža padne...sve ti je to do tijela..voda...odmor...rast...iscrpljenost...ne vaganje u istom vremenu...više ne znači bolje... ne znam imaš masu toga gledaj na ogledalu...kako i što se dešava ...vaga i nije baš naj preciznija
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rastu misici? Misici se vise pune glikogenom? Ili nisi ni skuzio da jednostavno... vise jedes :)
|
|
Preky
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 90 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma vjezbam dosta vise a hrana jedan gram vise neki dan manje .. Neznam
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |