natren ili stevia? |
Post Reply |
Author | ||
joleto
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2013 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Lipanj 2014 at 20:56 |
|
Dakle, zanima me jel dobar natren? Stevia mi je skupa, a za natren sam čuo da nije zdrav. Zna netko više o tome?
|
||
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eh ovo i mene zanima...
Ja svugdje stavljam tabletice stevije, dok moji doma stavljaju natren... Pa iskreno...govori se i za steviju da je nezdrava, ali ljudi se zamaraju krivim stvarima... Svakako mislim da je stetniji nezdrav nacin zivota nego koristenje stevije ili natrena, ali upravo ljudi koji zive na nezdrav nacin najcesce sole pamet ostalima... |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
agree ako ću umrijeti od stevije ili umjetnog sladila nek umrem ja koristim oboje |
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Šećeraš
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šta ću..kad ti život da limune ti napraviš limunadu sa steviom |
||
cookies are for pussies
|
||
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sukraloza i/ili xylitol.
Kod stevia zaslađivača provjerite deklaraciju. Dobar dio ovih koji su u prahu nemaju puno veze sa steviom jer kao agent za volumen koriste maltodekstrin, pa u pravilu nemaju bitno različit broj kalorija i glikemijski indeks od saharoze. Steviu samo u tekućem obliku ili ako je agent za volumen neki od šećernih alkohola, pr. eritritol onda može i u prahu/kristalu. |
||
joleto
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2013 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da cu se držati natrena. Jučer sam u trgovini bio bio kupio steviu, 50 vrecica 20 kn na akciji im. Uopće nije slatka i ima čudan okus. Tri vrećice moram staviti da bi koliko toliko bilo slatko
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
imas u mulleru steviju u tekucini, ovo sto prica Goranchero. Dode 30 kn, mozes je imati dosta dugo jer su 2, 3 kapljice dovoljne da bude slatko
pozz |
||
cookies are for pussies
|
||
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja steviju kupujem u DM-u i 100 tabletica je 25-30 kn ako se ne varam...morat cu kupiti tekucu mislim da je bolja kad pravim proteinske kolace :))
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
[QUOTE = avangarde] [QUOTE = mettasttaza]
Šećeraš [/ QUOTE] Sta will .. Kad ti ŽIVOT da limune ti napraviš limunadu sa steviom [/ QUOTE] i Whey-em :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |