D: Kružni trening - kratki, intenzivan i zabavan trening za super form |
Post Reply |
Author | |
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Srpanj 2014 at 09:02 |
Svi komentari na temu: Kružni trening - kratki, intenzivan i zabavan trening za super formu!
ovaj kružni trening ce mi idealno doci 2 tjedna na godišnjem odmoru kao zamjena za teretanu. vježbanje uz more - neprocjenjivo :) |
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
janfit1
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jako dobre vježbe rado cu ih probati (:
|
|
cro_cro
Cita FAQ Joined: 18 Travanj 2015 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlicno! slicno radim i ja, opet iznova... :))
|
|
Rakac
Cita FAQ Joined: 08 Travanj 2020 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Poštovane i poštovani !
Pozdrav svima na ovim stranicama !
Zanima me vježbanje ali koje je prilagodeno nama koji smo iznad 50 ! Znam iz vlastitog iskustva da je najteže poceti ali i vrlo loše prestati vježbati. Narocito kada se uzme staž u borilackim vještinama koji je trajao oko 14 godina, potom rat, onda brak, djeca, rastava, vrlo stresan i naporan posao koji je trajao gotovo više od 15 godina. I nakon svega teška ozljeda potkoljenice (bila je u 10 dijelova !) koja me je opet aktivirala . Svida mi se kružni trening, no cini mi se da za to treba biti mladi jer se bojim novih ozljeda. Hvala na odgovoru,
S poštovanjem,
Rakac
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
'Poštovane i poštovani !
Pozdrav svima na ovim stranicama ! Zanima me vježbanje ali koje je prilagodeno nama koji smo iznad 50 ! Znam iz vlastitog iskustva da je najteže poceti ali i vrlo loše prestati vježbati. Narocito kada se uzme staž u borilackim vještinama koji je trajao oko 14 godina, potom rat, onda brak, djeca, rastava, vrlo stresan i naporan posao koji je trajao gotovo više od 15 godina. I nakon svega teška ozljeda potkoljenice (bila je u 10 dijelova !) koja me je opet aktivirala . Svida mi se kružni trening, no cini mi se da za to treba biti mladi jer se bojim novih ozljeda. Hvala na odgovoru, S poštovanjem, Rakac', kaže Rakac Nema nikakvih prepreka da bi i tvoja generacija radila kružni trening, možeš povecati pauze izmedu vježbi, i naravno prilagoditi izbor vježbi tvom stanju i povredama, poceti od lakših vježbi i polako progresijom ici na teže. Ali što smiješ sa tom nogom, prvo bi neki pametniji doktor trebao dati upute. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |