Previše informacija! Pomooć! |
Post Reply |
Author | |
Ivy01
Cita FAQ Joined: 25 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Kolovoz 2014 at 17:52 |
Pozdrav svima,
već duže vrijeme pokušavam skinuti nekoliko kg, ali bezuspješno. Od danas sam započela s insanity workoutom i nadam se da ću izdržati tih 60 dana Evo ovako, imam 17god, visoka sam 155cm, imam 51kg, a cilj mi je 46-47kg. Jedini problem mi je prehrana. Već nekoliko dana istražujem što, kako i kada jesti...i sva sam se izgubila pa bi mi tu dobrodošla mala pomoć. Današnji jelovnik: doručak: 40g zobenih, jogurt i nektarina, ručak: 100g piletine, 50g integralne riže i 2 svježe paprike, mo (nakon vježbanja): pola banane i 2 jaja, večera: 100g piletine i salata od paprike i rajčice Griješim li u nečemu, je li to previše ili premalo?? Svaki savjet je dobro došao, hvala!! :)
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da je 46-47kg premalo i sa 17 godina se ne bi trebala izgladnjivati. Nemoj se previše opterećivati kalorijama, jedi koliko ti organizam traži i fokusiraj se na vježbanje i sve bude došlo na svoje mjesto dok kažeš tren.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |