D: Program treninga legendarnog Jasona Stathama! |
Post Reply |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Kolovoz 2014 at 10:31 |
Svi komentari na temu: Program treninga legendarnog Jasona Stathama!
Odlican glumac... da mi je samo izgledati ovako u tim godinama hehehe |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo 2000kcal dnevno uz treninge,a tolika ljudina,malo mi je to čudno...
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na to sam i ja proplakao...ali što ćeš ima sreće :( a i bome godina :)
Edited by mettasttaza - 30 Kolovoz 2014 at 13:14 |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sine, tata jede šipke. A čelik ima 0kCal/100g.
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
cak je i meni prvo palo na pamet, samo 2000kcal?!
inace mi je on zakon,frajer i pol :)))))))))))))))))))))))))
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je očito u fazi neke defke, odnosno pripreme za ulogu... Bio on nakemijan kao i svi glumci u tim fazama ili ne, ja mislim da nam ni inače nije toliko hrane potrebno kao što mislimo, ako je ono što jedemo hranjivo i ako treniramo kako spada.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |