Pozdrav fitovci!! |
Post Reply |
Author | |
Talija
Cita FAQ Joined: 06 Studeni 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Studeni 2014 at 12:17 |
Evo odlucila sam se i ja registrirati u ovaj svijet s time da sam prije toga puno citala na ovoj stranici.. Ima dosta toga zanimljivoga i cak sam nesto naucila
Uglavnom moje ime je Natalija,imam 22god.,visoka sam 164cm i imam 52kg, treniram tek par mjeseci, pocela sam prvo doma pred laptopom pa sam na kraju odlucila krenuti sa prijatejicom na grupne treninge. Inace idem 3puta tjedno na pilates, korektivna gimnastika, booty and core, step, uglavnom mjenjam.. Kad sam krenula trenirati prvo sam dosta smrsavila jer sam i prehranu promjenila i shvatila sam da ubiti ne zelim biti mrsava,spala sam na 49kg. Pa sam sad ipak pocela papati,sad sam si i proteine narucila. Moj cilj je da se utegnem i izgubim masnocu a opet da ne smrsavim i izgubim obline. Najdrazi treninzi su mi booty and core poslije treninga se osjecam odlicno Eto nadam se da cu postic svoj cilj i da cete mi vi mozda pomoc u tome Pozzic |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i tebi:)
i dobro nam došla |
|
Talija
Cita FAQ Joined: 06 Studeni 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |