D: Gastritis: uzroci, simptomi i lijecenje |
Post Reply |
Author | |
robi21
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Sijecanj 2015 at 16:07 |
Svi komentari na temu: Gastritis: uzroci, simptomi i lijecenje
Saznao sam za potpuno prirodnu metodu lijecenja gastritisa i Helicobacter Pylori. Dolazi od izuzetno ljekovite biljke bamije koja se uzgaja na našim prostorima. Bez nuspojava ucinkovito se bori protiv tih bolesti. Meni je puno pomogla zato ju svima preporucam |
|
robi21
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ispricavam se svima - izgleda da bamija ne lijeci tu bolest. Tako kažu drugi ljudi
|
|
cankilina
Cita FAQ Joined: 05 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zbunjujuci prethodni komentari: "meni je puno pomogla ..."i "tako kažu drugi"- djetinjasto. Sticajem okolnosti upoznao sam i gotovo svakim danom upoznam presretne ljude koji su se nakon dugog niza godina izlijecili u potpunosti od HP i POSLJEDICA jedinstvenim biljnim preparatima CAJ + TINKTURA protiv HELICOBACTER PYLORI (Zejbek iz Krnjaka) upravo na bazi bamije.To uistinu znaci da nema neizljecivih HP bolesnika i nakon mnogo godina patnje. Uvjerite se i S R E T N O !
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |