Kako jedete zobene pahuljice... |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Listopad 2011 at 20:28 |
S cim i kako jedete zobene pahuljice,jel ih kuhate ili ih onako iz vrecice stavljate u blender...
Ja stavim okoš50-200 grama zobenih direkt iz vrecice,pola litre mlijeka i jednu bananu u blender,smiksam i popijem,valja li to... |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako jedem? zlicom pa u usta...
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da je vec bila diskusija na tu temu
|
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja priznam, ja ne jedem zobene nego cornflakes (neki bez šecera)...
Jednostavno se ne mogu naviknuti na te zobene...
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
Passiongym
Viden/a u gymu Joined: 23 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prva opcija: 100 gr zobenih + mjerica wheya + 2 dcl zobenog mlijeka
Druga opcija: 100 gr zobenih + narezana jabuka + 2-3 dcl bio aktiva Edited by Zoki - 22 Listopad 2012 at 16:24 |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne jedem ih vec jako dugo otkad sam otkrila da mi za dorucak više odgovaraju proteini, ali mi je par god kombinacija bila:
zobene smekšane s malo vruce vode + jogurt + voce = godinama najdraži dorucak! |
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sa lanenim sjemenkama i crnim ribizlom pa malo ubacim kakao unutra, a nekad i grozdice......bez kuhanja, blendanja i neznam cega
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
100g zobenih+mlijeko+jabuka
Edited by Zoki - 22 Listopad 2012 at 16:24 |
|
denisRI
Cita FAQ Joined: 24 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
svako jutro se jedu zobene pahuljice.7 žlica njih mješaš sa sviježim sirom, bananom,jabukom,jogurtom
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ih jedem ovako : 40 grama zobenih + banana + jabuka (ili pola jabuke ako je veca) sa nemasnim jogurtom i nekad, ako znam da treba na duze da se zasitim ubacim š0-š5 grama seckanih badema, lesnika i kikirikija.
|
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prije nekoliko mjeseci napla sam ovaj recept: http://www.coolinarika.com/recept/nabujak-od-zobenih-pahuljica/ Ja stavim upola manje šecera i re radim u kalupu od kuglofa vec u malim alupima od princes krafni. Bude mi za 2-3 dana za dorucak i za marednu na posao... |
|
ToDi
Cita FAQ Joined: 21 Studeni 2011 Location: Osijek Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja znam za dorucak sipati 20 g zobenih pahuljica u 180 g jogurta s 0,05% m.m. te povremeno ubacujem dodatke kao što su komadici svježeg voca ili pak poneki energetski mix u obliku suhog i orašastog voca. Bude fino i jako zasiti do iduceg obroka. :)
Edited by Zoki - 22 Listopad 2012 at 16:25 |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
jedem fitness žitarice i ne mogu se odviknuti od njih !!!!!!!!!!!
|
|
matis
Cita FAQ Joined: 06 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
sa mlijekom i voce.. prefino i svako jutro to jedem za dorucak..
|
|
aron1707
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
zanima me u cem je tolka fora da niko ne broji proteine iz zobenih pahuljica, pa kazu jedes zobene ujutro a di su proteini? zob ima na 100 grama 12 grama proteina, znaci aj ujutro jedem 150grama zobenih, pa pojedem kroz zobene 18 grama proteina, a to nitko skoro en racuna neg piju dodatno whey il jedu piletinu uz to
|
|
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
zobene+0,5% mlijeko + nesto wheya za okus
zobene+cokoladno mlijeko
Zobene+BioAktiv (Ili vocni ili obican)
Zasad sam te 3 kombinacije i sve su mi ok.
|
|
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |