Plan uzimanja suplemenata |
Post Reply |
Author | |
igrac
Cita FAQ Joined: 05 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Lipanj 2012 at 20:15 |
Ovaj plan sam si napisao na eng. jeziku jer za sebe sve pišem tako, lakše mi je, nadam se da nikom nece smetat. Pogledajte pa mi recite da li biste nešto ubacili, izbacili.. svaki pametan prijedlog je dobrodošao
Whey 1scoop when I wake up, 30min before training and after training. Slow Release Protein 1scoop before bedtime Glutamine 1scoop (5gr.) when I wake up, before and after training and before sleep. Kreatin 1 week: 4 x 5gr. per day (When I wake up, after training, evening and last one before sleep) 6 weeks: 2 x 5gr. per day (In the morning and after the training) 4 weeks: break (no kreatin) First week Training days: In the morning: 1 scoop of whey, 1 glutamine, 1 kreatin Before training: 1 scoop of whey, 1 glutamine After training: 1 scoop of whey, 1 glutamine, 1 kreatin Evening: 1 kreatin Before sleeping: 1 glutamine, 1 slow release protein, 1 kreatin Non training days: In the morning: 1 scoop of whey, 1 glutamine, 1 kreatin 14pm 1 kreatin 18pm 1 kreatin Before sleeping: 1 glutamine, 1 slow release protein 6 next weeks Training days: In the morning: 1 scoop of whey, 1 glutamine, 1 kreatin Before training: 1 scoop of whey, 1 glutamine After training: 1 scoop of whey, 1 glutamine, 1 kreatin Before sleeping: 1 glutamine, 1 slow release protein Non training days: In the morning: 1 scoop of whey, 1 glutamine, 1 kreatin 18pm 1 kreatin Before sleeping: 1 glutamine, 1 slow release protein |
|
ivanho
Cita FAQ Joined: 05 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma poslje treninga jedan PW obrok koji sadrži :
30 - 50g whey proteina 75 - 120g maltodekstrina ili glukoze u prahu 5 -15 g glutamina 5g creatina LP |
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
Potpis. Ali eto meni maltodekstroza ili glukoza nikako ne pomažu, naprave me skroz malaksavim i bez snage, cim sam izbacio to, funkcioniram perfektno. |
|
ivanho
Cita FAQ Joined: 05 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trebao bi kombinirati sa glukozom jer je ona pozitivna iz više razloga. Pospješuje sintezu glikogena, diže inzulin , omogucuje brži oporavak. Ako ti ne odgovara mazni bananu ;)
|
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma probao sam svakako i svakojake kombinacije i standardne i nestandarde i td. Bananu mažem prije, za vrijeme, i nakon treninga, cak i neposredno prije treninga znam maznut neko integralno pecivo jer pregladnim za vrijeme viježbanja, iako sam 1 h prije treninga pojeo npr. 2 tanjura pašte s tunom i sirom, šta reci....
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |