World Class Fitness clanarina |
Post Reply |
Author | |
izzum
Cita FAQ Joined: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Travanj 2012 at 13:31 |
World Class Fitness godišnja i tromjesecna clanarina/vaucer. Vrijedi za sva tri centra - Westing, Hypo, Green Gold. All inclusive / CLub Total. ostalo na mail: [email protected]
|
|
Error
Cita FAQ Joined: 05 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo za infor World Class Hypo je propao.
|
|
ariaa
Viden/a u gymu Joined: 05 Lipanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
|
Propao? kad kako? ja imam clanarinu samo za westin... što je bilo s hypo? pa nema mjesec dana da sam tamo bila...
|
|
Error
Cita FAQ Joined: 05 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ništa uzimali su nam lovu uredno do kraja 5 mjeseca, da bi u kuloarima culi da se centar zatvara. Službenu informaciju smo dobili u njihovom mailu 31-5-2012 u 10,42 da World Class Croatia (Hypo) nece više raditi od 1.6.2012., te da tvrtka ide u likvidaciju, te da nisu u mogucnosti izvršiti obeštecenje clanovima...
Iako su znali zadnjih 6 mjeseci da idu van, uredno su organizirali akcije kako bi prikupili lovu prije likvidacije. Tipicna prevara... Sad se svi sele (kojima paše) u Westin,pa ce trenirati tamo dok Hotel ne poludi zbog gužve i izbaci ih van i od tamo. |
|
ariaa
Viden/a u gymu Joined: 05 Lipanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 101 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne vjerujem!! Pa nisam niš dobila na mail!!! Zadnje su mi poslali da se rucnici naplacuju.... a kaj je s green goldom? tamo funkcionira?
|
|
malee
Cita FAQ Joined: 11 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Green Golda nema sigurno do 1.9., a vjerojatno ga ne bu uopce :(
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
postoji li opcija clanarine samo za cycling? na stranici nema nikakve informacije, vec se mora zvati agente...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |