Last.fm |
Post Reply |
Author | |
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Lipanj 2012 at 10:35 |
Ima li vas na Last.fm-u?
Da procackam tko šta sluša (muzike nikad dosta) |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno da imamo ali sumnjam da bi procackala po mom stilu muzike
|
|
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
Šta znaš! Osim ako ne slušaš tamburice e, to jednostavno nije moj stil
'vamo username! |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
joooj...nisam bila na last.fm-u vec stooo godina
i da, vjeruj thornu na rijec...ne želiš znati što sluša Edited by Slavonka23 - 16 Lipanj 2012 at 15:00 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Emaus78
Cita FAQ Joined: 13 Veljaca 2012 Location: Otok Hvar Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja nisam odavno bio na LastFM-u, ali prije
usernamovi su mi bili: latosec marnjavur ElectronicZone Onda sam jedno vrijeme koristio Pandoru, koja je bila dosta bolji servis, ali nedostupna je izvan USA. Danas uglavnom slušam skinutu mjuzu. btw toliko muzike, tako malo vremena.... :)
Edited by Emaus78 - 17 Lipanj 2012 at 22:17 |
|
"Više je gladi u svijetu za ljubavlju i poštovanjem, nego za kruhom." Majka Tereza
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |