Junk u definiciji |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Lipanj 2012 at 22:34 |
Citao sam u nekom clanku da povremeno(mislim da jednom tjedno) uzimanje neke junk hrane(pizza,pomfri i slicne stvari) dobro utijece na oporavak mišica.Zanima me jer sam u fazi definije,od sutra krecem na bazen,svaki dan oko 1h ,tri puta tjedno trcim(oko 7 km),3 tjedno radim sa utezima(trening za cijelo tijelo) i mislio sam krenuti sa Insanity programom.Prije nego sam krenuo trenirati sam cesto uzimao iz pizzerije punjenu štrucu(piletina,špinat i umak i lepinji) i pomfri,zanima me da li si smijem barem jednom tjedno to priuštiti s obzirom na dosta veliku fizicku aktivnost,inace visok sam 198cm i imam 95kg.
Edited by Tancho - 17 Lipanj 2012 at 22:36 |
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
...
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Insanity uz svee ovo je besmisleno, ossim ako si ne želiš totalno iscrpiti organizam. Što se tice nekok junk fooda jednom tjedno, ukoliko je sve ostalo posloženo nece nikako naškoditi. Pogotovo ukoliko je oko aktivnosti.
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Budem onda izbacio ove vježbe sa utezima pošto sa svojom masom budem dosta "napeo mišice" na insanityu a trcanje cu odradit 2xtjedno.Plivanje(lagano) budem ostavio tih 1-1,5 dnevno.Jel to ok?
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa ne znam zašto misliš da je insanity bolje nego dobar trening sa utezima? Ja bi odradila na tvom mjestu 4x trening u teretani, složila neki dobar program i ostavila kardio, trcanje i plivanje i to mora ici...
A insanity je meni ok i sve to...ali malo je preagresivan jer valjda ljudi padaju na ta silna znojenja :) NO sam izaberi ono u cemu uživaš :D
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Ma radje bi htio nešto što mogu doma radit i da ne moram još placat teretanu jer sam dosta kratak sa parama...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |