Surutka |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
filip.mm
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2008 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Travanj 2008 at 09:07 |
|
Cula sam da je za mrsavljenje dobro piti ujutro na prazan stomak i uvece pred spavanje surutku.Kupila sam u DM-u neku sa ukusom cokolade i pijem ujutro i uvece(2 supene kasike u 300ml vode).Dal je neko ovo probao i dal mi mozete reci dal ovo stvarno ima smisla?
|
||
Tijana
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mozda bih i presao preko toga da si takvo sto napisao/napisala u postu ali cijeli naziv teme! SURUTKA? No comment...
Ovo je jedan skolski primjer upada na forum bez ikakvog pojma. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bas sam i ja htjela reci sto je to.... ja mislim da je moja baka zvala sirutka onaj dio sta ostane od mlijeka kad se sir radi....i onda smo to davali svinjama;))
|
||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
surutka iki sirutka isto je...puno ljudi koristi naziv surutka ne znam cemu tvoje zgrazanje hammer
|
||
filip.mm
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije ni meni jasno u cemu je problem?Po meni je pitanje ok i trazila sam odgovor od onih koji imaju pojma o tome,a ne od nekog ko misli da je to za svinje ili nekog ko je raspolozen da kritikuje a ne da pomogne.Inace surutka se prodaje u prahu,ima sa ukusom cokolade i vanile i mesa se sa vodom.
|
||
Tijana
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema izvlacenja. cak i ako zanemarimo naziv, sama bit pitanja je totalno isprazna, klisej i fraziranje, a to da je iz dm-a stvarno nemam volje ponovno komentirati. Zapravo za cijelo pitanje od pocetka do kraja bih mogao razvuci kritiku na cijelu stranicu ali cemu to. Jel ja moram poceti crtati nekima kako bi shvatili?
Kao sto sam vec na vise mjesta napominjao, da takvo pitanje postavis na nekom drugom forumu gdje je azurniji rad i gdje se vise pazi sto se pise (citaj objektivniji i cinjenicno potkovan, ozbiljniji) u najboljem slucaju bi bila opomena jer bi izgledalo kao provokacija. Oobozavam izigravati nadzornika...ne. Je li zaista toliki problem citati sto je vec prije napisano i inforimrati se a ne za svaki problem doc s novom temom... |
||
|
||
filip.mm
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa nisu svi na forumu genijalci da znaju sve.Blago tebi kad jesi.No nema veze,ja sam mislila da ovi forumi sluze da se ljudi informisu,al sam pogresila.Necu vise smetati genijalcima!
|
||
Tijana
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne izvrci stvari, ovaj forum i je da se ljudi informiraju, ali se to obavi prvo preko search opcije (koliko o tome pise na stranici,vjerojatno bi ti i na sUrutku izbacilo rezultata) nemas potrebe za dramatiziranjem i daljnjom raspravom, kada se vidi nekakva ozbiljnost i trud u topicu, tada se i pomaze ljudima Edited by Lega |
||
filip.mm
Post Options
Thanks(0)
|
|
A zbog cega se ja kao ne trudim?Na drugim forumima bi mi napisali gde da procitam o toj temi,a ne bi mi ispravljali surutka u sirutka i informisu u informiraju.Koji ste vi ljudi!!!Zbogom!
Edited by filip.mm |
||
Tijana
|
||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|
@Lega
Lijepo receno! |
||
|
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
filip.mm kaj si se ovdje dosla svadjati ili kaj?? ako ti je nesto ovdje zasmetalo sto ti je netko rekao mozes lijepo objasniti u cem je problem a ne sve odmah generalizirati "kakvi ste vi na ovom forumu ljudi", "kaj ovo kaj ono".. odmah se na sve naduris i sve shvatis na neki svoj pogresan nacin... dalila ti je koliko vidim samo rekla u koju svrhu je to njena baka koristila i sto zna o tome a ti odmah skaces "ona misli da je to za svinje"... tvoje ponasanje je skroz krivo i djetinjasto... one ispade tipa "necu smetati genijalcim" ne zelim komentirati... Edited by jedna_mala |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako ne mislis vjezbati onda ti sirutka nece nista pomoci. Nema nista bez vjezbanja. |
||
filip.mm
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mr G. Hvala na odgovoru!Znam da moram i vezbati i paziti sta jedem,nego sam mislila kao pomocno sredstvo.Mozda nista ne vredi,al tako sam cula pa pitam. |
||
Tijana
|
||
tabor
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemrem vjerovat koliko mržnje samo zato kaj je ženska pisala na srpskom. fakat ste jadni.
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mi mrzimo one što postavljaju pitanja, a preko odgovora se sapliceš dok citaš forum.. Edited by Fitness.com.hr |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |