Prehrana |
Post Reply |
Author | |
duka
Cita FAQ Joined: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Srpanj 2012 at 21:45 |
Pozdrav!!
Zanima me što bi bilo najbolje uzeti prije treninga, za podizanje snage i izdržljivosti tijekom trajanja cijelog treninga. Ja najcešce pojedem: 200g posnog sira sa bananom ili tanjur zobenih sa bananom Uz to ponekad pojedem malo sladoleda ili neki kolac za dodatne kalorije i šecer... |
|
Zyzz
Cita FAQ Joined: 27 Veljaca 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 60 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja si prije treninga (oko 1h prije) zmiksam oko 70-80g zobenih sa 1 bananom i mlijekom i to popijem, doduše dodam i malo manje od pola mjerice wheya, ali to nije potrebno.
Takodjer pojedi i jednu bananu tokom treninga i pij puno vode, vec pocni piti dosta vode nakon obroka (zobene...), jer ti i tekucina u organizmu utjece na snagu i izdržljivost. Tako ja radim + muzika me dodatno motivira na rad i daje mi dodatnu energiju :) |
|
"What do you imagine?"
He replied, "What do you?" I told him to run faster, I like to imagine that i am being chased by wolf. He smiles and says, "In my mind, I am one that is chasing the wolf." |
|
duka
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na brzom odgovoru.
Koji bi mi protein preporucio poslije treninga? Koji ti koristiš i što još uz njega??? |
|
Zyzz
Post Options
Thanks(0)
|
Pa nakon treninga nije nužno da piješ whey ako ne želiš.
Prije sam koristio od optimum nutritiona gold standard whey od cokolade i pio sam ga oko 1 godinu (kantu od 2 kile) jer ne prakticiram uzimanje proteina za svaki drek. Prije 2 mjeseca sam si kupio neki pure whey protein od prolaba, medjutim to je koncentrat, a ovaj prije je bio izolat što je bolje, iako ne znam kolika je tocno razlika. Bez wheya možeš nabiti solidnu mišicnu masu i izgledati dosta dobro ako imaš dobru prehranu. Bitno je da jedeš nešto proteinsko 2h prije treninga (neki obrok sa mesom ili šta ti vec paše), zatim 1h prije treninga rokni neš za energiju i kad dodješ doma opet jedi nešta proteinsko te prije spavanja još pojedi malo posnog i to ti je to što se tice opskrbe proteina. |
|
"What do you imagine?"
He replied, "What do you?" I told him to run faster, I like to imagine that i am being chased by wolf. He smiles and says, "In my mind, I am one that is chasing the wolf." |
|
duka
Post Options
Thanks(0)
|
Ok!
Fala još jednom, cujemo se!!! |
|
Zyzz
Post Options
Thanks(0)
|
Ukoliko se odluciš za whey onda ga piješ pred kraj treninga i to polako. I neka bude pomješan sa nekih 50-60g groždjanog šecera. S time da se pridržavaš i svega ostalog šta sam napisao, jedino nije onda toliko bitno da 2h prije treninga jedeš nešto proteinsko.
|
|
"What do you imagine?"
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |