New Posts New Posts RSS Feed - Vjezbati po tropskim vrucinama
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Vjezbati po tropskim vrucinama

Post Reply Post Reply
Author
tare View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tare Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Vjezbati po tropskim vrucinama
    Posted: 02 Srpanj 2012 at 19:41
Ovih dana bas nesto imam veliku motivaciju za trening. U isto vrijeme u  mom gradu, a i posvuda mjere nenormalno visoke temperature- preko 40... tropske vrucine...
Inace nemam problem sa podnosenjem velikih temperatura, al kad pocnem trenirati, pocne me toliki znoj probijati i osjecam slabost zbog vrucine, tako da mogu maksimalno 60-70% normalnog treninga odraditi. U teretani nema klime...Clap
Kakvih konstruktivnih  prijedloga kako sto bolji trening izvuci i koliko je uopce produktivno i dobro trenirati po ovolikim temperaturama ?
Kako se vi nosite, u koje vrijeme radite trening, koliko cesto ?

Pozz, iz centra tropaWink
Smile
Back to Top
Zvonimir Brle View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zvonimir Brle Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2012 at 20:05
Trenutacno treniram u 10 navecer , budem se oko 10 ujutro
Back to Top
Markan1989 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Markan1989 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Srpanj 2012 at 23:55
treniraš kad je hladno i piješ puno vode, nema druge
Back to Top
Zyzz View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zyzz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Srpanj 2012 at 00:51
Jedina opcija ti je da postaneš sick c**t kao ja i da treniraš po svim uvjetima :).

Šalim se, nezz, ja sam iskreno navikao na te temperature. Znao sam odraditi treninge hrvanja u kimonu u dvorani koja je doslovno staklenik bez imalo zraka sa 20 ljudi unutra.. skoro da se srušiš u nesvijest i onda kad radim nešto laganije poput obicne teretane mi fakat nije problem, samo je bitno da imam vode za piti i da se koji put umijem u wc-u.
"What do you imagine?"
He replied, "What do you?"
I told him to run faster, I like to imagine that i am being chased by wolf.
He smiles and says, "In my mind, I am one that is chasing the wolf."
Back to Top
tyros View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tyros Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Srpanj 2012 at 21:55
Ja si prvo rashladim sobu sa kineskom klimom "OK", jer je nemoguce trenirati a da ti klima puše, bilo bi boleština. No, vec nakon par minuta u sobi je 40, ali me to ne brine, to je po meni cista detoksikacija. I baš volim onaj osjecaj koda sam protocna pumpa za vodu :))
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
Back to Top
GrannySmith View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GrannySmith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Srpanj 2012 at 22:42
Originally posted by Zyzz Zyzz wrote:

Jedina opcija ti je da postaneš sick c**t kao ja i da treniraš po svim uvjetima :)

hehehehe

Iako se na našim treninzima prepolovio broj ljudi, meni je baš gušt trenirati po ovim vrucinama Treninzi tajlandskog boksa i kickboxinga su u manjoj dvorani, tipa 20m^2, desetak nas bude, pootvaramo sva vrata i prozore i bude +40 C valjda. I svi se cijedimo i baš nam je super Samo pijemo više vode da se ne srušimo svi zajedno. I poslije majicu možeš cijediti
Back to Top
marina82 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote marina82 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Srpanj 2012 at 09:12
dizem se oko 7 svaki dan,dorucak u 8..od 9:30 do 11 trening i nije mi bas tropsko..niti imam klimu niti palim ventilator

Edited by marina82 - 06 Srpanj 2012 at 09:12
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.