Vjezbati po tropskim vrucinama |
Post Reply |
Author | |
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Srpanj 2012 at 19:41 |
Ovih dana bas nesto imam veliku motivaciju za trening. U isto vrijeme u mom gradu, a i posvuda mjere nenormalno visoke temperature- preko 40... tropske vrucine...
Inace nemam problem sa podnosenjem velikih temperatura, al kad pocnem trenirati, pocne me toliki znoj probijati i osjecam slabost zbog vrucine, tako da mogu maksimalno 60-70% normalnog treninga odraditi. U teretani nema klime... Kakvih konstruktivnih prijedloga kako sto bolji trening izvuci i koliko je uopce produktivno i dobro trenirati po ovolikim temperaturama ? Kako se vi nosite, u koje vrijeme radite trening, koliko cesto ? Pozz, iz centra tropa |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trenutacno treniram u 10 navecer , budem se oko 10 ujutro
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
treniraš kad je hladno i piješ puno vode, nema druge
|
|
Zyzz
Cita FAQ Joined: 27 Veljaca 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 60 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedina opcija ti je da postaneš sick c**t kao ja i da treniraš po svim uvjetima :).
Šalim se, nezz, ja sam iskreno navikao na te temperature. Znao sam odraditi treninge hrvanja u kimonu u dvorani koja je doslovno staklenik bez imalo zraka sa 20 ljudi unutra.. skoro da se srušiš u nesvijest i onda kad radim nešto laganije poput obicne teretane mi fakat nije problem, samo je bitno da imam vode za piti i da se koji put umijem u wc-u. |
|
"What do you imagine?"
He replied, "What do you?" I told him to run faster, I like to imagine that i am being chased by wolf. He smiles and says, "In my mind, I am one that is chasing the wolf." |
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja si prvo rashladim sobu sa kineskom klimom "OK", jer je nemoguce trenirati a da ti klima puše, bilo bi boleština. No, vec nakon par minuta u sobi je 40, ali me to ne brine, to je po meni cista detoksikacija. I baš volim onaj osjecaj koda sam protocna pumpa za vodu :))
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehehehe Iako se na našim treninzima prepolovio broj ljudi, meni je baš gušt trenirati po ovim vrucinama Treninzi tajlandskog boksa i kickboxinga su u manjoj dvorani, tipa 20m^2, desetak nas bude, pootvaramo sva vrata i prozore i bude +40 C valjda. I svi se cijedimo i baš nam je super Samo pijemo više vode da se ne srušimo svi zajedno. I poslije majicu možeš cijediti |
|
marina82
Cita FAQ Joined: 28 Travanj 2012 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
dizem se oko 7 svaki dan,dorucak u 8..od 9:30 do 11 trening i nije mi bas tropsko..niti imam klimu niti palim ventilator
Edited by marina82 - 06 Srpanj 2012 at 09:12 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |