pms prejedanje |
Post Reply |
Author | |
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Travanj 2008 at 20:43 |
znam da ima tu negdje ta tema ali je nemogu pronac tako da odmah razjasnimo stvar!
dakle,direktno na stvar-kako sprijeciti/ublaziti/izbjeci??? meni ce sav ovaj trud unistiti,nikako se nemogu oduprijeti! zanimljivo(gledano kroz mjesec)... š. tjedan nis nemogu jest, 2. tjedan sve normalno nesto manje volje za vjezbanje, 3. tjedan prejedanje uh!u stvarno velikim kolicinama (ko trudnica hahaha) 4. normalno i pucam od energije! kako je kod ostalih forumasica?? |
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala!
|
|
anthony
Viden/a u gymu Joined: 29 Svibanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako? bože pomozi...imam osjecaj da se u cijelom mjesecu skupi jedan normalan tjedan
|
|
FUBAR
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prva poruka...pa vidi u kojoj temi
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemam neki pms šta se tice raspoloženja... uhvati me želja za cokoladom par dana prije...i te neke fizicke promjene... i to je otprilike to.... ne mogu se izvuci na pms kada sam živcana;) Ja skoro ni ne vjerujem da to baš postoji;)) Da nije ta želja za slatkim;))
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |