Dimljena pileca prsa??? |
Post Reply |
Author | |
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Srpanj 2012 at 21:00 |
Posvuda sam tragala i nije mi jasno...spada li i koliko spada OVO u zdravo??? Unaprijed hvala! :)
|
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja bi volio da mi neko to objasni iako mislim da nije bas zdravo ali mislim da je u rangu sa pikovom sunkom u crijevu. Ja kupim 150 grama i traje mi 10ak dana.
|
|
BuciBoo
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
A gle, možemo cjepidlaciti pa reci da zdravo sigurno nije zbog silnih aditiva koje trpaju unutra, a i kvaliteta (i postotak!) mesa koji završi u tome je upitna. S druge strane, "bb approved" su zbog proteincica koje sadrže i niskog postotka masti.
|
|
You are defined by the limitation you place on yourself!
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni ako potraju 2 dana super je XD, |
|
Arter
Cita FAQ Joined: 26 Travanj 2012 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
150 grama traje 10-ak dana??? To je jedva za dva obroka
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mjauk, ti nikako da pocneš papat
Slažem se sa BuciBoo :) Nije baš neki izbor za svakodnevno ali povremeno ok. Kod tih salama, kao i kod ostalih mesnih preradjevina, problem je u nitritima (konzervans 250) koji nisu baš najblistaviji sa zdravstvenog stajališta ( u želucu se pretvaraju u nitrozamine koji mogu uzrokovati rak). Navodno se to njihovo pretvaranje može sprijeciti uzimanjem vitamina C ili zelenog/crnog caja nakon svakog takvog obroka. Pa ono...probajte |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehe,metem ko lud,jedva cekam jutro da ustanem da jedem! :D
Samo ova prsa ubacim malo kad pecem jaja da doda smek. :D Usput,napredujemmm!
Edited by Mjauk - 07 Srpanj 2012 at 18:42 |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nitrosamini mogu nastati samo iz sekundarnih amina i dusicne kiseline- a ova moze nastati iz nitrita iz hrane. Ubitacna kombinacija: meso przeno na visokim temperaturama. I u pravu si, nitrozamini su visoko kancerogeni, pogotovo na probavni sistem i jetru. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Skratih ja to tare ...ali volim kad pišeš
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Netko cijeli zivot pusi, alkoholizira se svakodnevno, jede salame, pastete i ostalu nezdravu hranu, pa dozivi 100 godina.. a netko pazi cijeli zivot, pa umre od raka sa 40... :S
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ma da Davore, to je jasno, puno je tu faktora koji utjecu na to da li ce se netko razbolit, od psihickih do fizickih i bogtepitaj kakvih još - ali cinjenice su cinjenice :)
Edited by Gym_girl - 10 Srpanj 2012 at 17:14 |
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Normalno. Od genetskih faktora, koji isto igraju veliku ulogu kod razvoja bolesti, do ukupnog naina zivota- od prehrane, tjelesne aktivnosti, psihe, drustva i svega ostalog. Al mi je smijesno kad neko pusi 3 kutije dnevno i tvrdi da ga boli briga jer to nema nikakvog uticaja jer eto kao djed mu je pusio pa dozivio 80. godinu. Niko ne tvrdi da ces od pusenja automatski dobiti rak pluca, al je rizik, tj. vjerovatnoca nekoliko puta veca, a ovo ljudi ne znaju razlikovati. |
|
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako hocete sendvic na brzinu kupite sušena pileca prsa, znaci pilaca prsa ne obradjena samo osušena i posoljena i budu kao salama. Malo posnog i prsa, ukusno pravo a zdravo.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |