More 2012 |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Srpanj 2012 at 12:38 |
|
Evo tema da se vidi gdje se ide na more i kako se zabavljate
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moje more ce biti malo Drava, malo Sava a uglavnom - posao
|
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja još imam srece još sam srednjoškolac, otok Vir ( otol alkohola i zabave ) .
Imam taman jedno nogometno igralište za vježbanje
|
||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bila sam na viru prije koju god... umrla sam od dosade ne znam kakva je sada situacija... ali tada je bilo strašno.. Ja više volim velike gradove, puno ljudi
Edited by Slavonka23 - 12 Srpanj 2012 at 12:57 |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
prije otok nelegalne izgradnje hihi |
||
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
...savršeno nepotrebna tema!
|
||
Timeless like a broken watch
|
||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mozda bolje da ljudi kazu uz to gdje ce na more i sto namjeravaju sa prehranom i vjezbanjem dok su tamo
|
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
xD eto idem na 10 dana pridržavanje KRUTE hrane kako tako, ali tekuce ce biti nešto više tih 10 dana.
Racunam da cu odraditi 4 treninga , imam nogometno igralište koje cu iskoristiti za trcanje i bodyweight vježbe. Girja je ove godine na odmoru.
|
||
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sinoc sam iz ZGa doputovala doma na Lošinj. Danas zapocinjem sezonu kupanja i plivanja Falit ce mi treninzi s mojom grupom iz ZGa ali zato namjeravam plivati, trcati (ima puno šetnjica i staza uz more), vijaca kod ujaka imam malu teretanicu na tavanu pa cu tamo malo liftat i vježbe snage. Bude to ok kombinacija
Ici cu još malo djir po Kvarneru - Rab, Olib, možda još Zadar... Imam mjesec i pol slobodno I da, danas sam obavila shopping sve hrane koju inace jedem, a moji doma nemaju, tako da sam se opskrbila xD Edited by GrannySmith - 12 Srpanj 2012 at 14:48 |
||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|
nema ti pomoci vec vidim da ces se na tom losinjicu upropastiti hihi |
||
GrannySmith
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha, ma šta me zezaš upropastiti cime? |
||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|
otocka janjetina i izlezavanje uz more zove a i nema decki iz grupe da te motiviraju |
||
GrannySmith
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahah a daaaj bit ce i janjetine i izležavanja a decki su mi rekli da se ne forsam previše preko ljeta da budem za na jesen odmorna jer cemo krenut sa žešcim treninzima ali održavat cu kondu i sve skupa, ne brini heheh |
||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|
we'll see nije da ja uvjek volim biti u pravu hihi
znam ja kak to ide, ali meni uvjek kroz glavu prolazi dok se ja izlezavam sad neko ko lud trenira tak da ne mogu dugo biti miran osim ako je bas planski al ajde sad kad si mi rekla cu mirnije spavat |
||
GrannySmith
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha, e da, i zaboravila sam spomenuti odbojku na pijesku pa ti reci da mi je loše |
||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|
e sad si zbilja pretjerala |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |