More 2012 |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 12 Srpanj 2012 at 12:38 |
|
Evo tema da se vidi gdje se ide na more i kako se zabavljate
![]() |
||
![]() |
||
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Moje more ce biti malo Drava, malo Sava
![]() ![]() |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
![]() |
||
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
|
Ja još imam srece još sam srednjoškolac, otok Vir ( otol alkohola i zabave ) .
Imam taman jedno nogometno igralište za vježbanje
![]() |
||
![]() |
||
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
|
bila sam na viru prije koju god... umrla sam od dosade
![]() ![]() Edited by Slavonka23 - 12 Srpanj 2012 at 12:57 |
||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||
![]() |
||
mr-triple-double ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
|
prije otok nelegalne izgradnje hihi |
||
![]() |
||
Jekyll doesn't Hyde ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
|
...savršeno nepotrebna tema!
![]() |
||
Timeless like a broken watch
|
||
![]() |
||
mr-triple-double ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
|
mozda bolje da ljudi kazu uz to gdje ce na more i sto namjeravaju sa prehranom i vjezbanjem dok su tamo
|
||
![]() |
||
|
xD eto idem na 10 dana pridržavanje KRUTE hrane kako tako, ali tekuce ce biti nešto više tih 10 dana.
Racunam da cu odraditi 4 treninga , imam nogometno igralište koje cu iskoristiti za trcanje i bodyweight vježbe. Girja je ove godine na odmoru.
|
||
![]() |
||
GrannySmith ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
|
Sinoc sam iz ZGa doputovala doma na Lošinj. Danas zapocinjem sezonu kupanja i plivanja
![]() ![]() ![]() ![]() Ici cu još malo djir po Kvarneru - Rab, Olib, možda još Zadar... Imam mjesec i pol slobodno ![]() I da, danas sam obavila shopping sve hrane koju inace jedem, a moji doma nemaju, tako da sam se opskrbila xD Edited by GrannySmith - 12 Srpanj 2012 at 14:48 |
||
![]() |
||
|
nema ti pomoci vec vidim da ces se na tom losinjicu upropastiti hihi |
||
![]() |
||
GrannySmith ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
|
haha, ma šta me zezaš ![]() upropastiti cime? ![]() |
||
![]() |
||
|
otocka janjetina i izlezavanje uz more zove ![]() a i nema decki iz grupe da te motiviraju ![]() |
||
![]() |
||
|
hahah a daaaj ![]() bit ce i janjetine i izležavanja ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
we'll see
![]() znam ja kak to ide, ali meni uvjek kroz glavu prolazi dok se ja izlezavam sad neko ko lud trenira tak da ne mogu dugo biti miran osim ako je bas planski ![]() al ajde sad kad si mi rekla cu mirnije spavat ![]() |
||
![]() |
||
|
haha, e da, i zaboravila sam spomenuti odbojku na pijesku ![]() pa ti reci da mi je loše |
||
![]() |
||
|
e sad si zbilja pretjerala ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |