kolekcija |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
najob
Cita FAQ Joined: 27 Sijecanj 2012 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Lipanj 2012 at 14:18 |
Edited by najob - 26 Lipanj 2012 at 06:04 |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo se ti ulovi hrane.. he he
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Od svega na slici jedino se isplati whey, ostalo je bacanje para
|
|
najob
Cita FAQ Joined: 27 Sijecanj 2012 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
malo pratim po razlicitim izvorima i došao sam do zakljucka da je whey osnova, kazein vecernji, bcaa za oporavak, kreatin za dobivanje mase (vode), glutamin (podijeljena mišljenja ali ipak za imunitet i podizanje). L carnitin, za umjerenu preraspodjelu masti.. ;-)
isprobavam sad još ovaj novi hidroxycut da probam otopit špek ..ali ipak prehrana tu treba igrat glavnu ulogu . nikad nisam ništa pio, ovo sve sam krenuo u zadnjih pol godine.. polako..
|
|
najob
Post Options
Thanks(0)
|
trening, 3-5 x tjedno, prsa triceps, noge ramena, ledja biceps, zagrijavanje steper 10 min + 3 serije trbušnjaka, sve ukupno cca 45 min, kratke pauze izmedju serija (3-4 serije)
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Radije ubaci full body trening + aerobni nakon da trosis masti..
Probao sve legalne preparate, i sve je to marketing... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
najob
Post Options
Thanks(0)
|
i još pijem 2 x dnevno twinlab mega twin epa, jedino ništa vitamina ne pijem.. pojedem 1-2 banane dnevno, al jedem musli.. ma sve je to marketing.
|
|
najob
Post Options
Thanks(0)
|
ZMA mi izgleda fali u kolekciji... ?
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uf koliko kemikalija..
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije da ne izgleda lijepo kad si mozes napravit tvrdavu od suplemenata, ali moje skromno misljenje je da za ljude koji nisu profi ili u bodybuildingu ili fitnessu i slicno, max 2 suplementa su dosta, ovisno o tome sta se zeli posticni. Uglavnom whey je nesto sto jos mogu prihvatit kod vecine ljudi ali ostalo je to much.
|
|
najob
Post Options
Thanks(0)
|
da.. puno je to kemije.. ali sve sam provjerio po raznim forumima itd.. i ja se osjecam haj .. ;-)
Edited by najob - 13 Srpanj 2012 at 19:34 |
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
A kaj to znaci profi bilder? Da može unositi sva sranja svijeta u sebe koliko oce?
|
|
|
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
Vecina foruma su mjesta "rekla kazala", gdje neko reklamira odredjen proizvod u svrhu povecanja svojeg financijskog rezultata, a ne nekakvi dokazani elaborati i projekti, vecinom laprdanja. ;)
|
|
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
to znaci da se ta osoba bavi profesionalno bodybuildingom ili fitnessom, znaci ide na natjecanja i slicno. I da onda za njih cilj opravdava sredstvo. Daleko da ja to podrzavam ili mislim da je to pametno ali je cinjenica da oni uzimaju vise preparata i jos to donekle barem meni mogu opravdat. ali kad neko ne proba prvo na sve prirodne nacine kao sto su prehrana, vjezba i nacin zivota doci do rezultata nego posegne za kemijom misleci da ce ga to ucinit vise fit osobom, to je onda glupo.U zabludi je jer vecina tih profi je prvo dosla do zavidne fit razine pa tek onda posegnula za kemijom trazeci onih 110 posto da bi bili najbolji. ja osobno uzimam samo proteine i to samo kad moram, tj. kad imam tezak trening ili nisam stigao jesti dovoljno dobro prije ili poslije treninga. ali naravno preferiram si skuhat rucak tako da mi recimo ostane piletine i rize porcija za nakon treninga i onda ne uzimam nikakav dodatak. |
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
Zaboravio si reci, da ide na natjecanja i ako slucajno pobjedi dobiva kao nagradu par piksi nekih jeftinih preparata
|
|
|
|
Physx
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
Post Options
Thanks(0)
|
Weider in DA HOUSE :) Malo manje motivacije tražit u suplementima a više u treninzima! ;) |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |