UH-vlaknasti, škrobni |
Post Reply |
Author | |
Roulette
Cita FAQ Joined: 19 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Srpanj 2012 at 09:12 |
Evo ovako pošto se UH dijele na vlaknaste (vecina povrca) i škrobne (žitarice, kruh, krumpir, grah, mahune i ostale mahunarke), zanima me jel zna netko gdje bi tu spadalo voce i ima li još neko povrce osim mahunarki da ima škrobne UH?
|
|
Roulette
Post Options
Thanks(0)
|
Somebody, anybody?
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vrlo stura podjela.
Voce sadrzi vecinom kombinaciju fruktoza plus glukoza, dakle jednostavni seceri. Klasicnim skrobom su ti najbogatiji krompir, riza i kukuruz. |
|
Roulette
Post Options
Thanks(0)
|
Radi se o tome da bi racunala UH na dnevnoj bazi radi cikliranja UH, a procitala sam da u tu sumu ne ulaze vlaknasti UH...pa me zanima jel ima što od voca i povrca osim mahunarki da ne ulazi u skupinu vlaknastih UH?
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pripazi na mrkvu, kukuruz, ciklu, grah, grašak, kao i na voce, bez obzira što ima vlakna, brojiš ga Uglavnom, sa zelenim lisnatim povrcem ne možeš fulat.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Roulette
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |