Vjezbanje + proteini, pomoc |
Post Reply |
Author | |
ante1950
Cita FAQ Joined: 11 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Srpanj 2012 at 14:09 |
Pozdrav svima, imam 14 godina.
Citao sam i citao, i koliko toliko shvatio da proteini npr. Whey, nisu stetni za organizam. Nakon 2 godine vjezbanja i dijete dosao sam, hajmo reci do idealne tezine ( 182cm, 61 kg ) Sad sam odlucio malo ocvrsnuti, koliko sam cuo proteini ce to ubrzati. Pa me sad zanima, koliko puta tjedno da idem u teretanu ( na koliko vremena ), kako i koliko se uzimaju proteini, da skratim, sve sto mogu napraviti da ucvrstim tijelo u sto kracem vremenskom roku :) |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
182cm i 61kg = idealna težina? nebi baš rekla ja mislim da tebi fali koji kg
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
ante1950
Post Options
Thanks(0)
|
mislis dole ili gore ? hehehe
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fali bar 20 kg.. Trebo bi barem 80 kg imat
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma kud ceš dolje preeeeemalo je to kg...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
ante1950
Post Options
Thanks(0)
|
Ma jebo jos ima sala na meni, nego ja neda se meni vise na dijetu, sad tih 20 kg treba misici doc hehe :)
|
|
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ti imas idelanu tezinu cak i 1 kg ispod nje, a kazes da jos uvijek imas sala, vjerovatno zato sto nemas misicne mase. Pusti se dijeta i suplje i uhvati se treninga i dobijaj na misiicnoj masi.
|
|
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam meni je to premršavo, iste sam visine 75 kila i solidno gradjen, nemam nesto previse misicne mase.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |