Opadanje kose |
Post Reply |
Author | |
Nuria
Cita FAQ Joined: 14 Travanj 2012 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Srpanj 2012 at 16:28 |
Primijetila sam kako mi kosa opada više no prije otkako sam pocela mršavjeti (zadnjih nekoliko mjeseci). Ne opada u premanovima, hvala Bogu, ali kad je perem ili cešljam, dosta mi kose ostane u rukama.
Je li moguce da je to povezano s mršavljenjem? |
|
Najbrži nacin da smiriš um jest da pokreneš tijelo.
|
|
Demetra
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2012 Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam dal je vezano uz mršavljenje....
al sljedeci moguci razlozi su anemija....i pokvareni zub.....ni ne mora biti pokvaren izvana,nego granulom iznad korjena....meni na to jako reagira.... |
|
Nuria
Post Options
Thanks(0)
|
Zubi sigurno nisu jer jako pazim na njih i idem na preglede.
Moguce je da je zbog anemije jer se s njom borim otkako sam bila klinka. Prije 2 godine sam pila tablete za anemiju i tad mi se povisila razina željeza u krvi, ali možebitno da je opet pala u te 2 godine. :/ |
|
|
|
Demetra
Post Options
Thanks(0)
|
izvadit krv... moje željezo užasno,al ne pijem tablete radi nuspojava....probaj salatu od crne rotkve,mrkve i cikle....sve naribaš,navodno dobra za željezo....caj od koprive....
a granulom samo na rengenskoj slici možeš vidjet ak je unutarnji....zato zna bit skriveni uzrok.... |
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
Malo proguglao i procitao da se jos ljudi buni(zena)kako im kosa opada ali sam procitao da su one bile ekstremno gojazne.
|
|
Nuria
Post Options
Thanks(0)
|
Ekstremno gojazna nikad nisam bila.
Ne znam, morat cu posjetit doktora pa cu vidjeti što i kako dalje. Hvala na savjetima. |
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni je kosa pojacano opadala kad mi je kortizol divljao...i išao u nebesa..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
možda piješ kontracepcijske? može i od njih biti ili vitamini neki ti fale ? uzmi b kompleks..
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
B- kompleks plus cink.
Mojoj djevojci pomoglo kao nista drugo, ne samo kod opadanja kose, nego i za nokte.
|
|
Nuria
Post Options
Thanks(0)
|
Ne pijem kontracepcijske.
Hvala ljudi. Ici cu prvo kod doktora pa cu vidjeti što on kaže. Pamtim ovo za B-kompleks. |
|
|
|
Demetra
Post Options
Thanks(0)
|
btw sjetih se sada....
preporucila bih ti marbo šampon....cca nekih 80 kn u ljekarni ali ako možeš nabavit iz srbije proci ceš jeftinije upola....s tim da se na sljedecim preparatima razlika i povecava.... ja sam samo šampon koristila ostalo mi bilo too much jer nisam uspjela riješit jeftiniji nacin |
|
RajkaRajka
Cita FAQ Joined: 01 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
B-kompleks ti i ja preporucujem...prvo pokusaj sa njim.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |