evo i mene... |
Post Reply |
Author | |
biankoneri
Cita FAQ Joined: 20 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Srpanj 2012 at 22:28 |
Evo nešto i o meni,
imam 32 g.,97 kg,visok 175,dalje želja mi je doci na nekih 80 kg ali ima dosta prepreka da se dodje do te željene kilaže.Prvo šta radim po cijele dane,nekada ne stignem ni na wc kamoli da nešto pojedem pa onda dodjem doma ne vecer i natrpam se, a radim i po 2 ili 3 nocne tjedno pa znate kad te uhvati glad u 2 ili 3 u jutro kako je,drugo 2005 sam strgao koljeno,operirao i prestao pušiti i od tada skoro pa i nisam nešto aktivan,dobio 15 kila,imao sam cak i 105 kg,ali sam poceo trcati laganini po nekih 3-4 km,igram tenis 2x tjedno i vozim dosta bicikl,i trece imam malecku od 2 god i s njom skoro svaki dan na biciklu predjem po 10 km.
Znaci fali mi još tih 17 kg ali sve sporije i sporije ide ili nešto nije kako treba pa ako može kakav savjet o treningu,prehrani ili tako nešto molio bih.Evo toliko o meni za pocetak.I da samo da kažem imam volje i želje šta je jako bitno.
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odi na moj sajt, tu ceš naci sve šta trebaš. Samo klikni na hrv zastavicu u gornjem desnom kutu. Prehrana, treninzi koje možeš raditi doma, blog, sve ti je tu. Samo moraš poceti. Pozz
Edited by Zoki - 14 Rujan 2012 at 00:19 |
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
bio sam danas na tvojoj stranici i procitao od a do ž i super je i držat cu se tvojih savjeta,mislio sam ti se cak i javiti,i na fejsu sam vidio sve,samo još moram tu prehranu uskladiti.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Biankoneri, pogledaj kod extremefitness-a video vjezbe, a kod nas clanke za mrsavljenje, prehranu i ostalo.
Imamo na stotine clanaka, samo treba uloziti malo truda i vremena kako bi se otvorile nepoznanice. Kreni odavdje: Mrsavljenje |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
biankoneri
Post Options
Thanks(0)
|
jesam,pogledao sam i super su,citam,citam i upijam,hvala na svemu,ako bude trebala pomoc slobodno se obratim?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno, slobodno se javi.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |